Grillet teriyaki-laks med risnudler
Grillet teriyaki-laks med risnudler

Grillet teriyaki-laks med risnudler

5 3 Bedømmelse
Samlet tid20 min.
10 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

En hurtig og nem opskrift med laks og nudler – perfekt som hverdagsret. Teriyaki-saucen med sesam giver retten en nøddeagtig sødme.

Ingredienser

2 Portioner
250 g
laksefilet
2 spsk.
citronsaft
1 spsk.
røde chiliflager
1 spsk.
frisk timian
1 spsk.
hakket, frisk rosmarin
1 spsk.
olivenolie
200 g
risnudler
1 tsk.
sorte sesamfrø
 ½ 
citron til servering
Næringsindhold:3022 kJ / 722 kcal
24 gFedt
34 gProtein
91 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

250 g laksefilet – 2 spsk. citronsaft – 1 spsk. røde chiliflager – 1 spsk. frisk timian – 1 spsk. hakket, frisk rosmarin

Skær laksefileten i to stykker. Gnid dem med citronsaft, chiliflager og hakkede krydderurter.

Step 2

3 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristede Sesamfrø1 spsk. olivenolie

Steg fileterne på den ene side i olivenolie på en grillpande. Vend dem om og dryp teriyaki-sauce henover. Steg i 2-3 minutter.

Step 3

200 g risnudler

Kog imens risnudlerne i henhold til pakkens anvisninger.

Step 4

1 tsk. sorte sesamfrø –  ½  citron til servering

Hæld vandet fra nudlerne og fordel dem på tallerkenerne. Læg den grillede fisk ovenpå. Drys sesamfrø udover anretningerne og server med citronbåde.

Opskrifts-ID: 1172

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

250 g laksefilet – 2 spsk. citronsaft – 1 spsk. røde chiliflager – 1 spsk. frisk timian – 1 spsk. hakket, frisk rosmarin

Skær laksefileten i to stykker. Gnid dem med citronsaft, chiliflager og hakkede krydderurter.

3 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristede Sesamfrø1 spsk. olivenolie

Steg fileterne på den ene side i olivenolie på en grillpande. Vend dem om og dryp teriyaki-sauce henover. Steg i 2-3 minutter.

200 g risnudler

Kog imens risnudlerne i henhold til pakkens anvisninger.

1 tsk. sorte sesamfrø – ½ citron til servering

Hæld vandet fra nudlerne og fordel dem på tallerkenerne. Læg den grillede fisk ovenpå. Drys sesamfrø udover anretningerne og server med citronbåde.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.