Stegt fisk i sursød sauce
Torskestykker stegt gyldne i en krydret mirin-marinade, kombineret med en nem, men lækker sursød sauce.
Fremgangsmåde
Step 1
Dup torsken tør og skær den i 2 cm store tern. Bland mirin og sojasauce i en skål, og marinèr kortvarigt fisken heri.
Step 2
Bland alle ingredienserne til den sursøde sauce.
Step 3
Halvèr løget og skær det i meget tynde ringe. Skræl guleroden, skyl den sammen med peberfrugten og skær den i 5 cm lange julienne stave. Skyl og hak chilien fint.
Step 4
Læg alle de skårne grøntsager i den sursøde sauce.
Step 5
Tag torsken ud af mirinmarinaden, dup den tør og vend den i lidt mel.
Step 6
Fritèr torsken i 180°C varmt olie i ca. 3 minutter, lad den dryppe godt af og kom den derefter i den sursøde sauce. Lad den stå i mindst 1 time og servèr den.
Tip
Retten smager lækkert allerede efter et par timer, men er bedst, når den har trukket i saucen i et døgn.
Opskrifts-ID: 1032
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide