

Yakisoba med persillerod og pæresalat
Smag efterårets ankomst med denne ret af soba-nudler og ristet persillerod i kombination med en forfriskende salat af pære og fennikel. En helt perfekt ret til en hyggelig efterårsaften.
Ingredienser
Ristet persillerod:
Sauce:
Tilbehør:
Salat:
Pynt:
Fremgangsmåde
Step 1

200 g persillerod – 40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 20 ml Kikkoman Ristet Sesamolie – 20 g vegansk misopaste – 10 g sukker – 1 spsk. riseddike
Skær persilleroden i mindre stykker og bland dem med de resterende ingredienser. Fordel det hele på en bageplade og bag det i ovnen ved 180 °C i 30 minutter.
Step 2

60 g ketchup – 20 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 30 ml økologisk Worcestershire-sauce
Bland alle ingredienserne til saucen sammen.
Step 3

80 g løg – 40 g shiitake-svampe – 60 g gulerod – 60 g rødkål – 40 ml rapsolie – 150 g forkogte soba nudler
Skær løget i ringe, svampene i skiver og den rensede gulerod og kål i julienne-stave. Steg grøntsagerne i olie i 3 minutter. Tilsæt derpå nudlerne og saucen og lad det hele simre i yderligere 3 minutter.
Step 4

1 pære – 70 g fennikel – 1 tsk. brun farin – 40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 30 ml limesaft – 1 tsk. hakket purløg
Skær pære og fennikel i tynde skiver. Bland brun farin, Kikkoman sojasauce og limesaft sammen og vend pære og fennikel i dressingen. Arranger de tilberedte nudler på en tallerken, drys med den bagte persillerod og hakket purløg og server salaten i en skål ved siden af.
Tip:
Persillerod kan erstattes med eksempelvis pastinak.
Opskrifts-ID: 1376
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide