Yakisoba med persillerod og pæresalat
Yakisoba med persillerod og pæresalat

Yakisoba med persillerod og pæresalat

Samlet tid60 min.
20 min.Arbejdstid
40 min.Tilberedningstid

Smag efterårets ankomst med denne ret af soba-nudler og ristet persillerod i kombination med en forfriskende salat af pære og fennikel. En helt perfekt ret til en hyggelig efterårsaften.

Ingredienser

2 Portioner
150 g
forkogte soba-nudler

Ristet persillerod:

200 g
persillerod
20 g
vegansk misopasta
10 g
sukker
1 spsk.
riseddike

Sauce:

60 g
Ketchup
30 ml
økologisk Worcestershire-sauce

Tilbehør:

80 g
løg
40 g
shiitake-svampe
60 g
gulerod
60 g
rødkål
40 ml
rapsolie

Salat:

1 
pære
70 g
fennikel
1 tsk.
brun farin
30 ml
limesaft

Pynt:

1 tsk.
hakket purløg
Næringsindhold:2411 kJ / 567 kcal
20,4 gFedt
15,2 gProtein
79,9 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

200 g persillerod – 40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce20 ml Kikkoman Ristet Sesamolie20 g vegansk misopaste – 10 g sukker – 1 spsk. riseddike

Skær persilleroden i mindre stykker og bland dem med de resterende ingredienser. Fordel det hele på en bageplade og bag det i ovnen ved 180 °C i 30 minutter.

Step 2

60 g ketchup – 20 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce30 ml økologisk Worcestershire-sauce

Bland alle ingredienserne til saucen sammen.

Step 3

80 g løg – 40 g shiitake-svampe – 60 g gulerod – 60 g rødkål – 40 ml rapsolie – 150 g forkogte soba nudler

Skær løget i ringe, svampene i skiver og den rensede gulerod og kål i julienne-stave. Steg grøntsagerne i olie i 3 minutter. Tilsæt derpå nudlerne og saucen og lad det hele simre i yderligere 3 minutter.

Step 4

1  pære – 70 g fennikel – 1 tsk. brun farin – 40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce30 ml limesaft – 1 tsk. hakket purløg

Skær pære og fennikel i tynde skiver. Bland brun farin, Kikkoman sojasauce og limesaft sammen og vend pære og fennikel i dressingen. Arranger de tilberedte nudler på en tallerken, drys med den bagte persillerod og hakket purløg og server salaten i en skål ved siden af.  

Tip:

Persillerod kan erstattes med eksempelvis pastinak.

Opskrifts-ID: 1376

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

200 g persillerod – 40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce20 ml Kikkoman Ristet Sesamolie20 g vegansk misopaste – 10 g sukker – 1 spsk. riseddike

Skær persilleroden i mindre stykker og bland dem med de resterende ingredienser. Fordel det hele på en bageplade og bag det i ovnen ved 180 °C i 30 minutter.

60 g ketchup – 20 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce30 ml økologisk Worcestershire-sauce

Bland alle ingredienserne til saucen sammen.

80 g løg – 40 g shiitake-svampe – 60 g gulerod – 60 g rødkål – 40 ml rapsolie – 150 g forkogte soba nudler

Skær løget i ringe, svampene i skiver og den rensede gulerod og kål i julienne-stave. Steg grøntsagerne i olie i 3 minutter. Tilsæt derpå nudlerne og saucen og lad det hele simre i yderligere 3 minutter.

1 pære – 70 g fennikel – 1 tsk. brun farin – 40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce30 ml limesaft – 1 tsk. hakket purløg

Skær pære og fennikel i tynde skiver. Bland brun farin, Kikkoman sojasauce og limesaft sammen og vend pære og fennikel i dressingen. Arranger de tilberedte nudler på en tallerken, drys med den bagte persillerod og hakket purløg og server salaten i en skål ved siden af.  

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.