

Bami goreng
Hollands kærlighed for krydrede retter kan føres helt tilbage til det 19. århundrede, hvor bosættere fra de hollandske kolonier i Indonesien flyttede til Holland. I dag er Bami Goreng nærmest blevet en nationalret i Holland. Det er en lynstegt ret med æggenudler, som hele familien vil elske.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 2

Varm 2 spsk. olie op i en wok, og svits gulerødderne og peberfrugterne i 2 minutter under omrøring. Tilsæt sukkerærterne og forårsløgene, og lad det hele simre i yderligere 2 minutter. Tag wokken af blusset, og stil grøntsagerne til side.
Step 3

Varm endnu en spsk. olie op i wokken, og svits kyllingestykkerne i 2 minutter under omrøring. Tilsæt de svitsede grøntsager, ærterne, nudlerne og rejerne, og hæld honning og hvidløgsblandingen over retten.
Step 4

Sving alle ingredienserne rundt i wokken i 3-4 minutter, til det hele er kogende varmt, og stil wokken på en kogeplade for at holde retten varm.
Step 5

Varm resten af olien op på en lille pande, og lad æggemassen stivne på panden. Skær æggestanden i strimler, og fordel disse oven på nudelretten. Drys med jordnødder og dryp med Kikkoman Sojasauce inden servering.
Opskrifts-ID: 136
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide