Misotorsk med tranebær og nøddetopping
Denne ret kombinerer det bedste fra østen og vesten – en kombination af smagfuld, mør, misomarineret torsk med en syrlig tranebærsauce og ristede, sprøde nødder. Dette er en sand miso-smagsoplevelse, du ikke må gå glip af!
Fremgangsmåde
Step 1
300 g torskefilet – 80 ml sake – 30 g lys misopasta – 10 g brun farin
Rens torskefileterne. Bland ingredienserne til marinaden sammen og lad fisken marinere heri i 2 timer, eller minimum 30 minutter, hvis du ikke har nok tid. Bag den marinerede fisk ved 180 °C i 10-15 minutter.
Step 2
20 g cashewnødder – 20 g macadamianødder – 20 g pistacienødder
Rist nødderne på en pande i 5 minutter og knus dem derefter.
Step 3
50 g tranebær – 120 ml blommevin – 50 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 30 g honning – 1 nip kanel – 1 nip kardemomme
Bland alle ingredienserne til saucen i en gryde og opvarm det hele i 10 minutter.
Hæld den varme sauce over på en tallerken, læg misotorsken hen over og pynt med de knuste nødder.
Tip:
Du kan bruge enhver anden fisk med fast kød i stedet for torsk. Server retten med en salat eller ris, alt efter smag og behag.
Opskrifts-ID: 1361
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide