Misotorsk med tranebær og nøddetopping
Misotorsk med tranebær og nøddetopping

Misotorsk med tranebær og nøddetopping

Samlet tid155 min.
20 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid
120 min.Marineringstid

Denne ret kombinerer det bedste fra østen og vesten – en kombination af smagfuld, mør, misomarineret torsk med en syrlig tranebærsauce og ristede, sprøde nødder. Dette er en sand miso-smagsoplevelse, du ikke må gå glip af!

Ingredienser

2 Portioner

Fisk:

300 g
torskefilet
80 ml
sake
30 g
lys misopasta
10 g
brun farin

Nødder:

20 g
cashewnødder
20 g
macadamianødder
20 g
pistacienødder

Sauce:

50 g
tranebær
120 ml
blommevin
30 g
honning
1 nip
kanel
1 nip
kardemomme
Næringsindhold:5497 kJ / 567 kcal
19,6 gFedt
38 gProtein
58,6 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g torskefilet – 80 ml sake – 30 g lys misopasta – 10 g brun farin

Rens torskefileterne. Bland ingredienserne til marinaden sammen og lad fisken marinere heri i 2 timer, eller minimum 30 minutter, hvis du ikke har nok tid. Bag den marinerede fisk ved 180 °C i 10-15 minutter.

Step 2

20 g cashewnødder – 20 g macadamianødder – 20 g pistacienødder

Rist nødderne på en pande i 5 minutter og knus dem derefter.

Step 3

50 g tranebær – 120 ml blommevin – 50 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce30 g honning – 1 nip kanel – 1 nip kardemomme

Bland alle ingredienserne til saucen i en gryde og opvarm det hele i 10 minutter. 
Hæld den varme sauce over på en tallerken, læg misotorsken hen over og pynt med de knuste nødder.

Tip:

Du kan bruge enhver anden fisk med fast kød i stedet for torsk. Server retten med en salat eller ris, alt efter smag og behag.

Opskrifts-ID: 1361

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g torskefilet – 80 ml sake – 30 g lys misopasta – 10 g brun farin

Rens torskefileterne. Bland ingredienserne til marinaden sammen og lad fisken marinere heri i 2 timer, eller minimum 30 minutter, hvis du ikke har nok tid. Bag den marinerede fisk ved 180 °C i 10-15 minutter.

20 g cashewnødder – 20 g macadamianødder – 20 g pistacienødder

Rist nødderne på en pande i 5 minutter og knus dem derefter.

50 g tranebær – 120 ml blommevin – 50 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce30 g honning – 1 nip kanel – 1 nip kardemomme

Bland alle ingredienserne til saucen i en gryde og opvarm det hele i 10 minutter. 
Hæld den varme sauce over på en tallerken, læg misotorsken hen over og pynt med de knuste nødder.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.