Japansk inspireret poke bowl
Fremgangsmåde
Step 1
Skær laksen i små mundrette stykker, og vend den i Kikkoman Poke Sauce. Lad laksen marinere, mens du forbereder resten.
Step 2
Skyl sushirisen med friskt vand flere gange, til vandet er klart. Lad risen dryppe af, og kog den under låg på en mellemstor dyb pande efter anvisningen på pakken. Sluk for kogepladen, og løsn risen med en gaffel. Bland den forsigtigt med Seasoned Vinegar for Sushi Rice med en gummidejskraber. Hold risen varm.
Step 3
I mellemtiden skæres avocadoerne i halve, og kernen fjernes. Dryp avocadoerne med citronsaft, og krydr med salt. Skær en af avocadoerne i ca. 0,5 cm store tern. Mos den anden avocado sammen med wasabipastaen med en gaffel; efter ønske kan du også bruge en mini-foodprocessor for at få en helt glat og pæn mos.
Step 4
Skær den hvide og den grønne del af forårsløgene i fine ringe. Skær noripladerne i mundrette stykker.
Step 5
Fordel sushirisen i 4 portionsskåle. Anret de andre forberedte ingredienser oven på risen på skift rundt langs kanten: marineret laks inkl. marinade, avocadotern, wakame-salat, wasabi-avocadomos, noriplader og snittede forårsløg. Anret sushi-ingefæren i midten. Dryp med Kikkoman Poke Sauce efter smag og behag. Serveres straks.
Opskrifts-ID: 155
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide