Pizzapinde i mexikansk stil
En rigtig sjov snackopskrift til en fest! Disse mini-pizzahjul på en pind har alle de lækre Tex-Mex-smagsoplevelser fra tomater, majs, kidneybønner og krydret ost. Børnene vil også elske at hjælpe til med at lave dem.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær tomaterne i små tern. Hak majs og kidneybønner fint.
Step 2
Bland tomater, majs, kidneybønner og ost med Kikkoman sojasauce og tomatpuré og smag til med peber, chili og oregano.
Step 3
Forvarm ovnen op til 200 °C varme (180 °C varmluft) og beklæd en bageplade med bagepapir. Dæk pizzadejen med grøntsags- og osteblandingen, rul den forsigtigt sammen, men stramt, og skær den i 2-3 cm tykke skiver med en skarp kniv.
Step 4
Læg de runde skiver pizzadej side om side på den forberedte bageplade, og bag dem i den forvarmede ovn i omkring 15 minutter, indtil osten er smeltet.
Step 5
Saml dem med slik- eller cocktailpinde og servér.
Tip
Tilsæt ekstra stærk smag med rød karrypasta.
Afslut med frisk koriander.
Drys mere ost på toppen af pindene, inden de bages.
Opskrifts-ID: 1054
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide