

Currywurst med ponzu-mayo og chilisauce
En populær klassiker i Tyskland med et twist: Kikkoman sojasauce og krydderier forenes i en fyldig karrysauce. Kombinationen af mayo med Kikkoman ponzu citrus sojasauce og et krydret pift fra Kikkoman kimchi chilisauce er perfekt til sprøde fritter.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1

500 g tomatpassata (på dåse) – 2 spsk. tomatpuré – 3 spsk. ketchup – 2 tsk. honning (eller ahornsirup, alternativt Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i mirin-stil) – 1 tsk. granuleret grøntsagsbouillon – 2 tsk. granuleret løg (eller 1 lille løg, i tern)
Bland tomater, tomatpuré, honning, granuleret grøntsagsbouillon og løg i en gryde. Bring det hele i kog, og lad det simre i 10 minutter.
Step 2

600 g pommes frites (til stegning eller bagning) – 100 g mayonnaise – 3 tsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer
Tilbered fritterne i henhold til pakkens anvisninger. Bland mayonnaise med Kikkoman ponzu citrus sojasauce.
Step 3

4 bratwurst-grillpølser – 1 spsk. solsikkeolie – 4 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. karrypulver – 1 tsk. paprikapulver – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi
Steg grillpølserne i opvarmet olie på alle sider i ca. 8-10 minutter, indtil pølserne er gyldenbrune. Smag tomatsaucen til med Kikkoman sojasauce, karrypulver, paprikapulver og Kikkoman kimchi chilisauce. Skær de færdigstegte bratwurst i skiver, hæld dem i saucen, og varm dem helt kort op. Server retten med fritter og Kikkoman ponzu citrusmayo.
Tip:
Hvis du ønsker en vegansk ret, kan du anvende vegansk mayonnaise og veganske grillpølser.
Opskrifts-ID: 1495
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide