

Fiskeburger med grønkål og yoghurtsauce
En sprød torskeburger med bagt grønkål og en let yoghurtsauce. Kikkoman sojasauce med mindre salt og hvidløg giver torskefileten masser af smag – og hele retten er færdig på under 30 minutter.
Fremgangsmåde
Step 1

100 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – 50 ml mælk – 200 g torskefilet – 1 æg – 1 fed hvidløg – 3 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 spsk. planteolie
Blødgør 30 g Kikkoman panko i 50 ml mælk. Blend torskefilet, æg, hvidløg og Kikkoman sojasauce med mindre salt sammen, indtil blandingen er jævn. Tilsæt det blødgjorte panko og bland det hele godt sammen. Form to bøffer og vend dem i den resterende, tørre Kikkoman panko rasp. Steg bøfferne i planteolie på begge sider, indtil de er gyldenbrune.
Step 2

60 g grønkål – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 tsk. sesamfrø – 1 nip salt
Vask og rens grønkålen grundigt og fjern de grove stængler. Læg den i en skål, dryp med Kikkoman sesamolie, tilsæt salt og sesamfrø, og vend det hele sammen. Fordel bladene på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 10 minutter ved 160°C, indtil de er sprøde
Step 3

2 syltede agurker – 2 spsk. kapers – 3 spsk. yoghurt – 2 tsk. citronsaft – 1 fed hvidløg – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt
Skær de syltede agurker i fine tern og læg dem i en skål. Tilsæt kapers, yoghurt, citronsaft, knust hvidløg og Kikkoman sojasauce med mindre salt. Rør det hele godt sammen.
Step 4

2 burgerboller
Skær burgerbollerne i halve og rist dem let. Fordel en skefuld sauce på den nederste halvdel, tilsæt fiskebøffen, endnu en skefuld sauce og den bagte grønkål. Læg den øverste halvdel ovenpå.
Tip
Du kan bruge en wrap i stedet for en burgerbolle eller servere fiskebøffen på salatblade. Du kan give saucen et pift ved at tilsætte en smule karrypulver eller lidt hakket dild.
Opskrifts-ID: 1556
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide





































































