Fiskeburger med grønkål og yoghurtsauce
Fiskeburger med grønkål og yoghurtsauce

Fiskeburger med grønkål og yoghurtsauce

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 30 min.
10 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

En sprød torskeburger med bagt grønkål og en let yoghurtsauce. Kikkoman sojasauce med mindre salt og hvidløg giver torskefileten masser af smag – og hele retten er færdig på under 30 minutter.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
200 g
torskefilet
1 
æg
2 
fed hvidløg
50 ml
mælk
60 g
grønkål
1 tsk.
sesamfrø
1 nip
salt
2 
syltede agurker
1 spsk.
kapers
3 spsk.
yoghurt
2 tsk.
citronsaft
1 spsk.
planteolie
2 
burgerboller
Næringsindhold:2.219 kJ / 530 kcal
28 gFedt
33 gProtein
35 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

100 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil50 ml mælk – 200 g torskefilet – 1  æg – 1  fed hvidløg – 3 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. planteolie

Blødgør 30 g Kikkoman panko i 50 ml mælk. Blend torskefilet, æg, hvidløg og Kikkoman sojasauce med mindre salt sammen, indtil blandingen er jævn. Tilsæt det blødgjorte panko og bland det hele godt sammen. Form to bøffer og vend dem i den resterende, tørre Kikkoman panko rasp. Steg bøfferne i planteolie på begge sider, indtil de er gyldenbrune.

Step 2

60 g grønkål – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. sesamfrø – 1 nip salt

Vask og rens grønkålen grundigt og fjern de grove stængler. Læg den i en skål, dryp med Kikkoman sesamolie, tilsæt salt og sesamfrø, og vend det hele sammen. Fordel bladene på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 10 minutter ved 160°C, indtil de er sprøde

Step 3

2  syltede agurker – 2 spsk. kapers – 3 spsk. yoghurt – 2 tsk. citronsaft – 1  fed hvidløg – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Skær de syltede agurker i fine tern og læg dem i en skål. Tilsæt kapers, yoghurt, citronsaft, knust hvidløg og Kikkoman sojasauce med mindre salt. Rør det hele godt sammen.

Step 4

2  burgerboller

Skær burgerbollerne i halve og rist dem let. Fordel en skefuld sauce på den nederste halvdel, tilsæt fiskebøffen, endnu en skefuld sauce og den bagte grønkål. Læg den øverste halvdel ovenpå.

Tip

Du kan bruge en wrap i stedet for en burgerbolle eller servere fiskebøffen på salatblade. Du kan give saucen et pift ved at tilsætte en smule karrypulver eller lidt hakket dild.

Opskrifts-ID: 1556

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

100 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil50 ml mælk – 200 g torskefilet – 1 æg – 1 fed hvidløg – 3 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. planteolie

Blødgør 30 g Kikkoman panko i 50 ml mælk. Blend torskefilet, æg, hvidløg og Kikkoman sojasauce med mindre salt sammen, indtil blandingen er jævn. Tilsæt det blødgjorte panko og bland det hele godt sammen. Form to bøffer og vend dem i den resterende, tørre Kikkoman panko rasp. Steg bøfferne i planteolie på begge sider, indtil de er gyldenbrune.

60 g grønkål – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. sesamfrø – 1 nip salt

Vask og rens grønkålen grundigt og fjern de grove stængler. Læg den i en skål, dryp med Kikkoman sesamolie, tilsæt salt og sesamfrø, og vend det hele sammen. Fordel bladene på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 10 minutter ved 160°C, indtil de er sprøde

2 syltede agurker – 2 spsk. kapers – 3 spsk. yoghurt – 2 tsk. citronsaft – 1 fed hvidløg – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Skær de syltede agurker i fine tern og læg dem i en skål. Tilsæt kapers, yoghurt, citronsaft, knust hvidløg og Kikkoman sojasauce med mindre salt. Rør det hele godt sammen.

2 burgerboller

Skær burgerbollerne i halve og rist dem let. Fordel en skefuld sauce på den nederste halvdel, tilsæt fiskebøffen, endnu en skefuld sauce og den bagte grønkål. Læg den øverste halvdel ovenpå.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.