Spaghetti med ristet græskar
Spaghetti med ristet græskar

Spaghetti med ristet græskar

Samlet tid45 min.
10 min.Arbejdstid
35 min.Tilberedningstid

Det kunne ikke være nemmere at lave denne vegetariske pastaret med græskar, takket være vores praktiske teriyaki-sauce med ristet hvidløg og et par basisingredienser.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
hokkaido græskar
2 spsk.
olivenolie
1 tsk.
chiliflager
200 g
spaghetti
50 g
revet parmesanost
2 spsk.
frisk koriander
Næringsindhold:2281 kJ / 545 kcal
13 gFedt
17 gProtein
94 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g hokkaido græskar

Forvarm ovnen til 190 grader. Skræl græskarret og skær det i tern på cirka 2x2 cm.

Step 2

2 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. chiliflager – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg

Gnid græskarternene med olivenolie, sojasauce og chiliflager. Læg dem derefter på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 20 minutter, dryp derefter teriyaki-sauce over og bag i yderligere 10 minutter.

Step 3

200 g spaghetti – 50 g revet parmesanost – 2 spsk. frisk koriander

Tilbered pastaen al dente. Hæld vandet fra og bland spaghettien med de tilberedte græskartern. Server med revet parmesanost og koriander.

Opskrifts-ID: 1176

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g hokkaido græskar

Forvarm ovnen til 190 grader. Skræl græskarret og skær det i tern på cirka 2x2 cm.

2 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. chiliflager – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg

Gnid græskarternene med olivenolie, sojasauce og chiliflager. Læg dem derefter på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 20 minutter, dryp derefter teriyaki-sauce over og bag i yderligere 10 minutter.

200 g spaghetti – 50 g revet parmesanost – 2 spsk. frisk koriander

Tilbered pastaen al dente. Hæld vandet fra og bland spaghettien med de tilberedte græskartern. Server med revet parmesanost og koriander.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.