Spaghetti med ristet græskar
Det kunne ikke være nemmere at lave denne vegetariske pastaret med græskar, takket være vores praktiske teriyaki-sauce med ristet hvidløg og et par basisingredienser.
Fremgangsmåde
Step 1
300 g hokkaido græskar
Forvarm ovnen til 190 grader. Skræl græskarret og skær det i tern på cirka 2x2 cm.
Step 2
2 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. chiliflager – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg
Gnid græskarternene med olivenolie, sojasauce og chiliflager. Læg dem derefter på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 20 minutter, dryp derefter teriyaki-sauce over og bag i yderligere 10 minutter.
Step 3
200 g spaghetti – 50 g revet parmesanost – 2 spsk. frisk koriander
Tilbered pastaen al dente. Hæld vandet fra og bland spaghettien med de tilberedte græskartern. Server med revet parmesanost og koriander.
Opskrifts-ID: 1176
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide