Teriyaki Spareribs
Fremgangsmåde
Step 1
Spareribs brunes let i en smule olie. Løg, hvidløg og gulerødder skæres i mindre stykker og tilsættes. Teriyaki sauce, bouillon, laurbærblade, peberkorn og stjerneanis tilsættes. Spareribs braiseres ved lav varme under låg i en time.
Step 2
Kødet tages op, lagen sies fra og reduceres. Tilsæt eventuelt en spsk. honning.
Step 3
Kødet grilles indtil det er gennemvarmt mens de pensles med den reducerede stegesky og teriyakisauce. Spareribs drysses med ristede sesamfrø.
Step 4
Spareribs serveres med dampede ris og edamame bønner, eller de kan serveres med klassisk grilltilbehør.
Step 5
Flere spareribs kan braiseres ad gangen og fryses, så de hurtigt er klar til en anden gang.
Opskrifts-ID: 723
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide