

Fyldt kyllingebryst
En farverig forårsmiddag, der ikke kun vil overraske din familie men også dine venner.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kyllingebrysterne over på langs, læg dem i en glasskål, tilsæt sojasauce, granuleret hvidløg og sød peber og bland det forsigtigt sammen. Sæt skålen på køl i mindst 1 time (ingredienserne kan også marineres natten over).
Step 2
Skær de tørrede tomater, de skiveskårne cherrytomater og mozzarella i tern.
Step 3
Skær en ridse i de marinerede kyllingebryster, så de danner en lomme. Fyld lommen med mozzarella og tomater. Luk de fyldte kyllingebryster med tandstikkere ved snittene og læg dem i et ovnfast fad. Læg ½ tsk. smør på hver af dem.
Step 4
Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25 minutter tildækket og yderligere 10 minutter uden låg (indtil de bliver gyldenbrune).
Step 5
Imens koges kartofler og ærter i letsaltet vand. Mos kartoflerne, blend ærterne med fløde, og bland det med kartoflerne. Servér det sammen med de bagte kyllingestykker.
Opskrifts-ID: 976
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide