Fyldt kyllingebryst
Fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst

Samlet tid90 min.
90 min.Arbejdstid

En farverig forårsmiddag, der ikke kun vil overraske din familie men også dine venner.

Ingredienser

4 Portioner
1 kg
kyllingebryst (4-5 stykker kyllingebryst)
3 ½ spsk.
citronsaft
 ½ tsk.
sød peber
0,3 tsk.
granuleret hvidløg
180 g
mozzarellaost i en kugle
70 g
tørrede tomater
8 
cherrytomater
2 tsk.
smør
300 g
friske grønne ærter
2 spsk.
fløde
450 g
kartofler
Næringsindhold:2767 kJ / 661 kcal
21,5 gFedt
73,3 gProtein
3,3 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kyllingebrysterne over på langs, læg dem i en glasskål, tilsæt sojasauce, granuleret hvidløg og sød peber og bland det forsigtigt sammen. Sæt skålen på køl i mindst 1 time (ingredienserne kan også marineres natten over).

Step 2

Skær de tørrede tomater, de skiveskårne cherrytomater og mozzarella i tern.

Step 3

Skær en ridse i de marinerede kyllingebryster, så de danner en lomme. Fyld lommen med mozzarella og tomater. Luk de fyldte kyllingebryster med tandstikkere ved snittene og læg dem i et ovnfast fad. Læg ½ tsk. smør på hver af dem.

Step 4

Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25 minutter tildækket og yderligere 10 minutter uden låg (indtil de bliver gyldenbrune).

Step 5

Imens koges kartofler og ærter i letsaltet vand. Mos kartoflerne, blend ærterne med fløde, og bland det med kartoflerne. Servér det sammen med de bagte kyllingestykker.

Opskrifts-ID: 976

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær kyllingebrysterne over på langs, læg dem i en glasskål, tilsæt sojasauce, granuleret hvidløg og sød peber og bland det forsigtigt sammen. Sæt skålen på køl i mindst 1 time (ingredienserne kan også marineres natten over).

Skær de tørrede tomater, de skiveskårne cherrytomater og mozzarella i tern.

Skær en ridse i de marinerede kyllingebryster, så de danner en lomme. Fyld lommen med mozzarella og tomater. Luk de fyldte kyllingebryster med tandstikkere ved snittene og læg dem i et ovnfast fad. Læg ½ tsk. smør på hver af dem.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25 minutter tildækket og yderligere 10 minutter uden låg (indtil de bliver gyldenbrune).

Imens koges kartofler og ærter i letsaltet vand. Mos kartoflerne, blend ærterne med fløde, og bland det med kartoflerne. Servér det sammen med de bagte kyllingestykker.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.