Tabbouleh med krydderurter, tomat og peberfrugt

Samlet tid 25 min.
25 min. Arbejdstid

Denne veganske salat med bulgur og krydderurter vækkes til live med en syrlig ponzu dressing.

Ingredienser

4 Portioner
200 g
bulgur
1 
stor rød peberfrugt (1 stort stykke)
1 
tomat
1 bundt
persille
2 
stængler frisk mynte

Dressing:

2 spsk.
olivenolie
1 spsk.
friskkværnet peber
Næringsindhold: 1077 kJ  /  257 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl bulguren i en si. Hæld den i en gryde med 250 ml vand, og kog den i 15 minutter ved lav varme, indtil vandet er absorberet.

Step 2

I mellemtiden hakkes peberfrugt og tomat, og persille og mynte hakkes ligeledes fint. Rør olivenolie, peber og Kikkoman Ponzu citrus sojasauce godt sammen.

Step 3

Bland den afkølede bulgur sammen med krydderurter og grøntsager, og hæld dressingen over. Retten kan servers kold.

Opskrifts-ID: 876

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl bulguren i en si. Hæld den i en gryde med 250 ml vand, og kog den i 15 minutter ved lav varme, indtil vandet er absorberet.

I mellemtiden hakkes peberfrugt og tomat, og persille og mynte hakkes ligeledes fint. Rør olivenolie, peber og Kikkoman Ponzu citrus sojasauce godt sammen.

Bland den afkølede bulgur sammen med krydderurter og grøntsager, og hæld dressingen over. Retten kan servers kold.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.