Bentoboks med Teriyaki-laks og grøntsager
Fremgangsmåde
Step 1
Kog risen efter anvisningen på pakken, og krydr den med 1 spsk. sojasauce og 1 tsk. sesam. Skyl laksen, og dup den tør. Skær laksen i mundrette stykker, og vend dem i 2 spsk. Teriyaki sauce. Varm 1 tsk. olie op på en pande, og steg laksen i ca. 5-8 minutter.
Step 2
I mellemtiden: Rens og skyl rødkålen, riv den meget fint, og vend den i resten af Teriyaki saucen og 1 spsk. sojasauce. Skyl aspargesene, skræl den nederste tredjedel, og skær aspargesene i fine skiver på skrå. Fjern kernerne og de hvide hinder fra den halve peberfrugt, skyl frugtkødet, og skær det i tern.
Step 3
Dressing. Bland resten af sojasaucen sammen med 1 tsk. sesam, balsamico, ahornsirup og resten af olien. Krydr med peber, og hæld dressingen i et glas med skruelåg til at tage med. Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, pynt med hakkede macadamianødder, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med.
Tip
I stedet for stegt fersk laks er røget laks et lækkert alternativ til denne Bentoboks-ret.
Opskrifts-ID: 656
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide