Krydrede tun- og lakseruller
2 slags lækre ruller med tun og laks, perfekt krydret med Kikkoman kimchisauce.
Ingredienser
Til den krydrede tun:
Til den krydrede laks:
Til kimchi mayonnaisen (miks 1:1):
Til topping:
Fremgangsmåde
Step 1
Til de krydrede tunruller hakkes tunen og blandes i en skål med kimchisauce og sesamolie.
Step 2
Til de krydrede lakseruller skæres 50 g laks i fine strimler og blandes i en skål med kimchisauce og sesamolie. De resterende 50 g laks skæres i tynde skiver.
Step 3
Rens grøntsagerne, dup dem tørre og skær agurk og gul peberfrugt i stave. Skær avocadoen i fine skiver
Step 4
Bland ingredienserne til kimchimayonnaisen sammen.
Step 5
Placér 1 nori-ark på arbejdsfladen.
Step 6
Fordel halvdelen af de kogte sushiris oven på med våde fingre.
Step 7
Vend det hele.
Step 8
Til de krydrede tunruller anbringes ¼ kimchi-mayonnaise i midten af de udspredte ris i en lang linje, derefter lægges salat, agurk og avocado i en linje ovenpå, og til sidst lægges den marinerede tun på.
Step 9
Rul den sammen med hænderne, læg husholdningsfilm på og form den fast til en rulle med en sushi-måtte.
Step 10
Fjern sushi-måtten og husholdningsfilmen.
Step 11
Hver rulle skæres forsigtigt i 8 lige store stykker.
Step 12
Hver del drysses med sesamfrø på to sider
Step 13
Til de krydrede lakseruller placères 1 nori-ark på arbejdsfladen.
Step 14
Fordel halvdelen af de kogte sushiris oven på med våde fingre.
Step 15
Vend det hele.
Step 16
Læg ¼ kimchimayonnaise i midten af de udspredte ris som en lang linje, læg derefter salat, agurk og gul peberfrugt i en linje ovenpå, og læg til sidst den marinerede laks på.
Step 17
Rul sammen med hænderne, læg skiftevis tynde skiver af laks og avocado på rullen, læg husholdningsfilm på og form den fast til en rulle med en sushi-måtte.
Step 18
Fjern sushi-måtten og husholdningsfilmen.
Step 19
Hver rulle skæres forsigtigt i 8 lige store stykker.
Step 20
Servèr evt. med en topping (f.eks. karse, tobiko) og resten af kimchimayonnaisen.
Opskrifts-ID: 1025
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide