Chili sin carne

4 1 Bedømmelse
Samlet tid 60 min.
60 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
2 
løg
4 
fed hvidløg
1 
rød peberfrugt
1 
dåse linser
2 spsk.
planteolie
1 tsk.
chiliflager
2 tsk.
stødt koriander
2 tsk.
gurkemeje
1 spsk.
røget paprikapulver
1 spsk.
oregano
1 
dåse hakkede tomater
1 
stor sød kartoffel
1 
dåse kidneybønner
8 spsk.
havreyoghurt
Korianderblade
8 
små tortillapandekager
Næringsindhold: 2428 kJ  /  580 kcal
3,7 g Fedt
30,9 g Protein
92,9 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Pil løgene og hvidløget. Skær løgene i tynde både, og pres hvidløgene. Skær peberfrugten i halve, skyl og udkern den, og skær den i strimler. Lad linserne dryppe af.

Step 2

Varm olien op i en gryde, og svits løg og hvidløg i olien, til de er klare. Tilsæt peberfrugt, chiliflager, koriander, gurkemeje, paprikapulver og oregano, og steg videre i 1-2 minutter. Tilsæt linser, tomater, 300 ml vand og Teriyaki sauce, og lad det hele småkoge i ca. 15 minutter.

Step 3

Skræl og skyl den søde kartoffel, og skær den i tern. Lad kidneybønnerne dryppe af. Kom kartoffelternene og kidneybønnerne i chilien, og lad det hele simre videre i 20-25 minutter. Pynt den færdige chili sin carne med yoghurt og koriander, og server med tortillas.

Opskrifts-ID: 53

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Pil løgene og hvidløget. Skær løgene i tynde både, og pres hvidløgene. Skær peberfrugten i halve, skyl og udkern den, og skær den i strimler. Lad linserne dryppe af.

Varm olien op i en gryde, og svits løg og hvidløg i olien, til de er klare. Tilsæt peberfrugt, chiliflager, koriander, gurkemeje, paprikapulver og oregano, og steg videre i 1-2 minutter. Tilsæt linser, tomater, 300 ml vand og Teriyaki sauce, og lad det hele småkoge i ca. 15 minutter.

Skræl og skyl den søde kartoffel, og skær den i tern. Lad kidneybønnerne dryppe af. Kom kartoffelternene og kidneybønnerne i chilien, og lad det hele simre videre i 20-25 minutter. Pynt den færdige chili sin carne med yoghurt og koriander, og server med tortillas.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.