Guacamoggets

Samlet tid 40 min.
40 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
1 
stort løg
1 
fed hvidløg
2 
modne avokadoer
2 ½ tsk.
limesaft
 ¾ tsk.
koriander, finthakket
 ¾ tsk.
tabasco

Til panering:

2 
æg
80 g
mel
Fedtstof til fritering
Næringsindhold: 2116 kJ  /  505 kcal
32,2 g Fedt
9,7 g Protein
40,8 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Pil løg og hvidløg. Skær løget i små tern, og hak hvidløget fint. Skær avokadoen igennem på langs, fjern stenen, tag frugtkødet ud Mos avocadokødet fint. Bland avocadomosen med løg, hvidløg, limesaft, sojasauce og koriander, og smag til med tabasco. Fordel avocadoblandingen i et ca. 2 cm tykt lag i et ovnfast fad med bagepapir, og stil fadet i fryseren.

Step 2

Panering: Pisk æggene sammen med sojasaucen. Skær den frosne avocadoblanding i ca. 2x2 cm store tern. Vend avocadoternene i mel, derefter i æggeblandingen og til sidst i pankorasp. Stil de panerede avocadotern i fryseren igen i 30 minutter.

Step 3

Fritér avocadoternene i en frituregryde i 2-3 minutter, til de er sprøde. Efter smag og behag serveres sweet chilisauce eller crème fraîche krydret med lidt tabasco som dip dertil.

Opskrifts-ID: 246

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Pil løg og hvidløg. Skær løget i små tern, og hak hvidløget fint. Skær avokadoen igennem på langs, fjern stenen, tag frugtkødet ud Mos avocadokødet fint. Bland avocadomosen med løg, hvidløg, limesaft, sojasauce og koriander, og smag til med tabasco. Fordel avocadoblandingen i et ca. 2 cm tykt lag i et ovnfast fad med bagepapir, og stil fadet i fryseren.

Panering: Pisk æggene sammen med sojasaucen. Skær den frosne avocadoblanding i ca. 2x2 cm store tern. Vend avocadoternene i mel, derefter i æggeblandingen og til sidst i pankorasp. Stil de panerede avocadotern i fryseren igen i 30 minutter.

Fritér avocadoternene i en frituregryde i 2-3 minutter, til de er sprøde. Efter smag og behag serveres sweet chilisauce eller crème fraîche krydret med lidt tabasco som dip dertil.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.