Guacamoggets
Fremgangsmåde
Step 1
Pil løg og hvidløg. Skær løget i små tern, og hak hvidløget fint. Skær avokadoen igennem på langs, fjern stenen, tag frugtkødet ud Mos avocadokødet fint. Bland avocadomosen med løg, hvidløg, limesaft, sojasauce og koriander, og smag til med tabasco. Fordel avocadoblandingen i et ca. 2 cm tykt lag i et ovnfast fad med bagepapir, og stil fadet i fryseren.
Step 2
Panering: Pisk æggene sammen med sojasaucen. Skær den frosne avocadoblanding i ca. 2x2 cm store tern. Vend avocadoternene i mel, derefter i æggeblandingen og til sidst i pankorasp. Stil de panerede avocadotern i fryseren igen i 30 minutter.
Step 3
Fritér avocadoternene i en frituregryde i 2-3 minutter, til de er sprøde. Efter smag og behag serveres sweet chilisauce eller crème fraîche krydret med lidt tabasco som dip dertil.
Opskrifts-ID: 246
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide