BBQ kyllingelår

Samlet tid 90 min.
15 min. Arbejdstid
45 min. Marineringstid
30 min. Tilberedningstid

Mør og saftig barbecue-kylling med cremet lime og yoghurt dressing med friske, aromatiske krydderurter.

Ingredienser

2 Portioner
4 
kyllingelår
3 spsk.
olivenolie
125 ml
tyk yoghurt naturel
2 spsk.
æbleeddike
3 
fed hvidløg
3 
frisk ingefær
2 spsk.
Tabasco sauce alt efter smag
 ½ tsk.
karrypulver
1 spsk.
brun farin (eller honning)

Krydret lime-yoghurt dressing:

250 ml
tyk yoghurt naturel
1 tsk.
honning
1 spsk.
limesaft
1 spsk.
limeskal
 ½ bundt
frisk koriander
Enkelte blade frisk basilikum
Næringsindhold: 4496 kJ  /  1124 kcal
58 g Fedt
105 g Protein
41 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Bland følgende ingredienser til marinaden sammen i en skål:  yoghurt, eddike, teriyaki marinade,  brun farin, revet ingefær, Tabasco, karrypulver og olivenolie. Bland alt godt sammen. 

Step 2

Knus hvidløget ved hjælp af en hvidløgspresser, og tilføj det til marinaden

Step 3

Læg kyllingen ned i marinaden, og lad det hele marinere godt igennem. 

Step 4

Til dressingen blandes yoghurten med limesaft og limeskal. Tilføj hakket basilikum og koriander, og rør til sidst honning i.  Det hele blandes godt sammen, og stilles til side. 

Step 5

Fjern den overskydende marinade fra kyllingen, og grill kyllingen på en forvarmet rist/plade ved medium varme i ca. 15 min på hver side. Sørg for at vende kyllingen med jævne mellemrum. 

Step 6

Server sammen med  yoghurtdressingen.

Opskrifts-ID: 1113

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Bland følgende ingredienser til marinaden sammen i en skål:  yoghurt, eddike, teriyaki marinade,  brun farin, revet ingefær, Tabasco, karrypulver og olivenolie. Bland alt godt sammen. 

Knus hvidløget ved hjælp af en hvidløgspresser, og tilføj det til marinaden

Læg kyllingen ned i marinaden, og lad det hele marinere godt igennem. 

Til dressingen blandes yoghurten med limesaft og limeskal. Tilføj hakket basilikum og koriander, og rør til sidst honning i.  Det hele blandes godt sammen, og stilles til side. 

Fjern den overskydende marinade fra kyllingen, og grill kyllingen på en forvarmet rist/plade ved medium varme i ca. 15 min på hver side. Sørg for at vende kyllingen med jævne mellemrum. 

Server sammen med  yoghurtdressingen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.