Omelet med grøntsager
Omelet med grøntsager

Omelet med grøntsager

Samlet tid12 min.
5 min.Arbejdstid
7 min.Tilberedningstid

Forkæl dig selv med en modig blanding af smage  med denne lette og luftige grøntsagsomelet med en fyldig smag af soja til frokost.

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
2 spsk.
stegeolie
1 
løg
 ½ 
gulerod
 ½ 
rød peberfrugt
 ½ tsk.
peber
1 spsk.
forårsløg
4 
æg
1 spsk.
hvedemel
Mayo-sriracha-sauce fra opskriften ”bowl med oksekød og grøntsager”
Næringsindhold:1754 kJ / 419 kcal
31,1 gFedt
16,3 gProtein
17,4 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1 spsk. stegeolie – 1  løg –  ½  gulerod –  ½  rød peberfrugt –  ¼ tsk. peber – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ spsk. forårsløg

Skær gulerod og peberfrugt i strimler og hak løg og forårsløg. Steg løget i olie, indtil det begynder at blive gyldent. Tilsæt derpå gulerod og peberfrugt. Tilsæt peber og Kikkoman sojasauce. Drys til sidst med forårsløg og stil blandingen til side.

Step 2

4  æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ¼ tsk. peber – 1 spsk. hvedemel

Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Hæld hviderne i en stor skål og pisk dem, indtil de er stive. Tilsæt æggeblommerne blandet med Kikkoman sojasauce og peber. Pisk ved lav hastighed. Sigt melet i og bland det forsigtigt sammen. 

Step 3

1 spsk. stegeolie

Opvarm olien på en stegepande og fordel det over hele panden. Hæld halvdelen af omeletblandingen på panden. Steg den over lav varme i 1-2 minutter og tilsæt så halvdelen af de tilberedte grøntsager ovenpå. Læg låg på panden og steg i yderligere 4 minutter ved lav varme. Fjern omeletten fra panden. Gentag processen med den resterende ægge- og grøntsagsblanding. 

Step 4

Mayo-sriracha-sauce fra opskriften ”bowl med oksekød og grøntsager” –  ½ spsk. forårsløg

Hak forårsløget. Fold omeletterne på midten og læg dem i en madkasse. Server dem sammen med sriracha-mayo og forårsløg.

Opskrifts-ID: 1329

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 spsk. stegeolie – 1 løg – ½ gulerod – ½ rød peberfrugt – ¼ tsk. peber – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ spsk. forårsløg

Skær gulerod og peberfrugt i strimler og hak løg og forårsløg. Steg løget i olie, indtil det begynder at blive gyldent. Tilsæt derpå gulerod og peberfrugt. Tilsæt peber og Kikkoman sojasauce. Drys til sidst med forårsløg og stil blandingen til side.

4 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ¼ tsk. peber – 1 spsk. hvedemel

Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Hæld hviderne i en stor skål og pisk dem, indtil de er stive. Tilsæt æggeblommerne blandet med Kikkoman sojasauce og peber. Pisk ved lav hastighed. Sigt melet i og bland det forsigtigt sammen. 

1 spsk. stegeolie

Opvarm olien på en stegepande og fordel det over hele panden. Hæld halvdelen af omeletblandingen på panden. Steg den over lav varme i 1-2 minutter og tilsæt så halvdelen af de tilberedte grøntsager ovenpå. Læg låg på panden og steg i yderligere 4 minutter ved lav varme. Fjern omeletten fra panden. Gentag processen med den resterende ægge- og grøntsagsblanding. 

Mayo-sriracha-sauce fra opskriften ”bowl med oksekød og grøntsager” – ½ spsk. forårsløg

Hak forårsløget. Fold omeletterne på midten og læg dem i en madkasse. Server dem sammen med sriracha-mayo og forårsløg.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.