Ramen med teriyaki and
Ramen med teriyaki and

Ramen med teriyaki and

Samlet tid30 min.
10 min.Arbejdstid
20 min.Tilberedningstid

Denne sofistikerede, asiatiske ramen med teriyaki andebryst er meget hurtig og nem at tilberede.

Ingredienser

2 Portioner
250 g
andebrystfilet
1 
lille stykke ingefær, ca. 1 cm
200 g
grønne bønner
100 g
ramen nudler (alternativt: f.eks. linguini eller spaghetti)
540 ml
vand
80 g
friske lucernespirer (alfalfaspirer)
Næringsindhold:2292 kJ / 548 kcal
28,2 gFedt
31,9 gProtein
39,9 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Andebrystet steges sammen med den hakkede ingefær i den opvarmede Kikkoman Sesamolie i 3-5 minutter på hver side. Fjern andebrystet fra panden og pensl med Kikkoman Teriyaki Marinade. Andebrystet sættes i en forvarmet ovn og tilberedes yderligere ved 200 grader i 15-20 minutter. 

Step 2

Kog bønnerne i kogende vand i ca. 10 minutter. Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger. 

Step 3

Bring ca. 540 ml vand i kog i en gryde, bland med Kikkoman Ramen Suppebase og fordel i to skåle. 

Step 4

Tilføj de tilberedte nudler, skær andebrystet i skiver og arranger det hele ovenpå nudlerne sammen med bønnerne og spirerne.

Tip:

For en vegetarisk version kan du erstatte andebrystet med tofu.

Opskrifts-ID: 1105

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Andebrystet steges sammen med den hakkede ingefær i den opvarmede Kikkoman Sesamolie i 3-5 minutter på hver side. Fjern andebrystet fra panden og pensl med Kikkoman Teriyaki Marinade. Andebrystet sættes i en forvarmet ovn og tilberedes yderligere ved 200 grader i 15-20 minutter. 

Kog bønnerne i kogende vand i ca. 10 minutter. Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger. 

Bring ca. 540 ml vand i kog i en gryde, bland med Kikkoman Ramen Suppebase og fordel i to skåle. 

Tilføj de tilberedte nudler, skær andebrystet i skiver og arranger det hele ovenpå nudlerne sammen med bønnerne og spirerne.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.