Ramen med teriyaki and
Denne sofistikerede, asiatiske ramen med teriyaki andebryst er meget hurtig og nem at tilberede.
Fremgangsmåde
Step 1
Andebrystet steges sammen med den hakkede ingefær i den opvarmede Kikkoman Sesamolie i 3-5 minutter på hver side. Fjern andebrystet fra panden og pensl med Kikkoman Teriyaki Marinade. Andebrystet sættes i en forvarmet ovn og tilberedes yderligere ved 200 grader i 15-20 minutter.
Step 2
Kog bønnerne i kogende vand i ca. 10 minutter. Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger.
Step 3
Bring ca. 540 ml vand i kog i en gryde, bland med Kikkoman Ramen Suppebase og fordel i to skåle.
Step 4
Tilføj de tilberedte nudler, skær andebrystet i skiver og arranger det hele ovenpå nudlerne sammen med bønnerne og spirerne.
Tip:
For en vegetarisk version kan du erstatte andebrystet med tofu.
Opskrifts-ID: 1105
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide