![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/0/b/csm_215-recipe-page-chicken-chips_mobile_f84637addc.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/b/a/csm_215-recipe-page-chicken-chips_desktop_0b8e5741a2.webp)
Chicken & Chips
Samlet tid210 min.
30 min.Arbejdstid
180 min.Tilberedningstid
Næringsindhold:1856 kJ / 443 kcal
17,7 gFedt
23,7 gProtein
45,8 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Pil hvidløget, og hak det fint. Skræl ingefæren, og riv den fint. Skyl kyllingebrysterne, dup dem tørre, og skær dem i ca. 3x3 cm store stykker. Bland sojasauce, 2 spsk. vand, sukker, hvidløg og ingefær sammen, og lad kødet i marinere i blandingen i ca. 3 timer.
Step 2
Tag kyllingestykkerne op af marinaden, og dup dem tørre. Krydr med peber, og vend kødet i majsstivelse.
Step 3
Fritér kyllingestykkerne og pommes fritene i en frituregryde, til de er gyldne og sprøde. Efter smag og behag serveres ketchup som dip.
Opskrifts-ID: 215
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide