Chicken & Chips
Samlet tid
210 min.
30 min.
Arbejdstid
180 min.
Tilberedningstid
Næringsindhold:
1856 kJ
/
443 kcal
17,7 g
Fedt
23,7 g
Protein
45,8 g
Kulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Pil hvidløget, og hak det fint. Skræl ingefæren, og riv den fint. Skyl kyllingebrysterne, dup dem tørre, og skær dem i ca. 3x3 cm store stykker. Bland sojasauce, 2 spsk. vand, sukker, hvidløg og ingefær sammen, og lad kødet i marinere i blandingen i ca. 3 timer.
Step 2
Tag kyllingestykkerne op af marinaden, og dup dem tørre. Krydr med peber, og vend kødet i majsstivelse.
Step 3
Fritér kyllingestykkerne og pommes fritene i en frituregryde, til de er gyldne og sprøde. Efter smag og behag serveres ketchup som dip.
Opskrifts-ID: 215
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide