Mini-wellingtons med græskar og svampe
Mini-wellingtons med græskar og svampe

Mini-wellingtons med græskar og svampe

Samlet tid60 min.
60 min.Arbejdstid

Ingredienser

6 Portioner
1 
lille hokkaido-græskar (ca. 650 g)
50 ml
vand
1 
pakke butterdej (275 g)
10 g
tørrede svampe
200 g
brune champignon
100 g
løg
1 ½ spsk.
olivenolie

Derudover (valgfrit)

1 
sammenpisket æggehvide

Fremgangsmåde

Step 1

Skær græskarret i halve og udhul det. Skær hver halvdel i 3 stykker, læg dem i en stegepande, og steg dem med 50 ml vand og 1½ spsk. sojasauce. Lad dem køle af bagefter.

Step 2

Hak løget fint, og steg det i olivenolie. Når det er gyldent, tilsættes svampe og 1 spsk. sojasauce. Steg det hele sammen i et par minutter.

Step 3

I mellemtiden koges de tørrede svampe i vand. Når de er bløde, tages de op af vandet og hakkes fint. Tilføj dem til blandingen med svampe og løg.

Step 4

Del butterdejen i 6 lige store rektangler. Læg lidt svampefyld på hvert rektangel sammen med et stykke græskar. Dæk fyldet med den resterende dej. Pensl med æggehvide.

Step 5

Bag dem i en forvarmet ovn ved 190 grader, indtil de er gyldne i ca. 18-25 minutter.

Opskrifts-ID: 932

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær græskarret i halve og udhul det. Skær hver halvdel i 3 stykker, læg dem i en stegepande, og steg dem med 50 ml vand og 1½ spsk. sojasauce. Lad dem køle af bagefter.

Hak løget fint, og steg det i olivenolie. Når det er gyldent, tilsættes svampe og 1 spsk. sojasauce. Steg det hele sammen i et par minutter.

I mellemtiden koges de tørrede svampe i vand. Når de er bløde, tages de op af vandet og hakkes fint. Tilføj dem til blandingen med svampe og løg.

Del butterdejen i 6 lige store rektangler. Læg lidt svampefyld på hvert rektangel sammen med et stykke græskar. Dæk fyldet med den resterende dej. Pensl med æggehvide.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 190 grader, indtil de er gyldne i ca. 18-25 minutter.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.