

Mini-wellingtons med græskar og svampe
Fremgangsmåde
Step 1
Skær græskarret i halve og udhul det. Skær hver halvdel i 3 stykker, læg dem i en stegepande, og steg dem med 50 ml vand og 1½ spsk. sojasauce. Lad dem køle af bagefter.
Step 2
Hak løget fint, og steg det i olivenolie. Når det er gyldent, tilsættes svampe og 1 spsk. sojasauce. Steg det hele sammen i et par minutter.
Step 3
I mellemtiden koges de tørrede svampe i vand. Når de er bløde, tages de op af vandet og hakkes fint. Tilføj dem til blandingen med svampe og løg.
Step 4
Del butterdejen i 6 lige store rektangler. Læg lidt svampefyld på hvert rektangel sammen med et stykke græskar. Dæk fyldet med den resterende dej. Pensl med æggehvide.
Step 5
Bag dem i en forvarmet ovn ved 190 grader, indtil de er gyldne i ca. 18-25 minutter.
Opskrifts-ID: 932
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide