Karryramen med schnitzel og teriyaki
Karryramen med schnitzel og teriyaki

Karryramen med schnitzel og teriyaki

Samlet tid60 min.
10 min.Arbejdstid
35 min.Tilberedningstid
15 min.Marineringstid

Denne ramen med en sprød kotelet marineret i Kikkoman teriyaki marinade i en duftende karry-ramensuppe er en helt nyfortolkning – nyd schnitzel, karry og ramen samlet i én ret!

Ingredienser

2 Portioner
2 
svinekøds-schnitzler (ca. 130 g per styk)
40 g
mel
2 
æg
40 g
usaltet smør
60 ml
solsikkeolie
 ½ 
spidskål
1 
rødløg
1 
mini pak choi
200 g
ramennudler
10 g
karrypulver
4 tsk.
frisk piskefløde
540 ml
kogende vand
2 spsk.
mayonnaise
Enkelte blade bredbladet persille
Næringsindhold:5185 kJ / 1238 kcal
73 gFedt
53 gProtein
89 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2  svinekøds-schnitzler (ca. 130 g per styk) – 100 ml Kikkoman Teriyaki Marinade40 g mel – 2  æg – 50 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil

 Læg kødet mellem to stykker husholdningsfilm eller i en frysepose. Brug en kødhammer eller en pande til at banke kødet tyndt. Mariner det i Kikkoman teriyaki marinade i ca. 15 minutter. Dæk stykkerne let med mel, vend dem i sammenpisket æg, og vend dem til sidst i Kikkoman pankorasp

Step 2

40 g usaltet smør – 2 ½ spsk. solsikkeolie

Læg smør og olie på en stegepande og varm panden op. Tilsæt schnitzlerne, så snart smørret er smeltet, og steg dem, indtil de er sprøde og gyldenbrune på begge sider.

Step 3

 ½  spidskål – 1  rødløg – 1  mini pak choi – 4 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. solsikkeolie

Skær spidskålen i mindre stykker, og steg dem i 1 spsk. solsikkeolie ved mellemhøj varme på en pande. Så snart kålen er mør, tilsæt 1 tsk. Kikkoman sojasauce, steg det hele ganske kort, og fjern det fra panden. Skær løget i strimler, steg det i ½ spsk. opvarmet olie, og smag til med 2 tsk. Kikkoman sojasauce. Skær pak choi i brede strimler, steg det i ½ spsk. olie, og tilsæt 1 tsk. Kikkoman sojasauce.

Step 4

200 g ramennudler – 10 g karrypulver – 50 ml Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag4 tsk. frisk piskefløde – 540 ml kogende vand

Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Hæld karrypulver, Kikkoman ramen suppebase, fløde og  540 ml kogende vand i en gryde. Bland det hele godt sammen, og varm blandingen op. Skær de færdige schnitzler i strimler. Fordel de kogte nudler i to skåle, tilsæt den varme karryramen, og anret grøntsager og schnitzel oven på nudlerne.

Step 5

2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 spsk. mayonnaise – Enkelte blade bredbladet persille

Bland Kikkoman kimchi chilisauce med mayonnaise, og dryp det over schnitzelstrimlerne. Den resterende sauce kan anvendes som dip. Drys med persille inden servering.

Tip

Opskrifts-ID: 1473

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 svinekøds-schnitzler (ca. 130 g per styk) – 100 ml Kikkoman Teriyaki Marinade40 g mel – 2 æg – 50 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil

 Læg kødet mellem to stykker husholdningsfilm eller i en frysepose. Brug en kødhammer eller en pande til at banke kødet tyndt. Mariner det i Kikkoman teriyaki marinade i ca. 15 minutter. Dæk stykkerne let med mel, vend dem i sammenpisket æg, og vend dem til sidst i Kikkoman pankorasp

40 g usaltet smør – 2 ½ spsk. solsikkeolie

Læg smør og olie på en stegepande og varm panden op. Tilsæt schnitzlerne, så snart smørret er smeltet, og steg dem, indtil de er sprøde og gyldenbrune på begge sider.

½ spidskål – 1 rødløg – 1 mini pak choi – 4 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. solsikkeolie

Skær spidskålen i mindre stykker, og steg dem i 1 spsk. solsikkeolie ved mellemhøj varme på en pande. Så snart kålen er mør, tilsæt 1 tsk. Kikkoman sojasauce, steg det hele ganske kort, og fjern det fra panden. Skær løget i strimler, steg det i ½ spsk. opvarmet olie, og smag til med 2 tsk. Kikkoman sojasauce. Skær pak choi i brede strimler, steg det i ½ spsk. olie, og tilsæt 1 tsk. Kikkoman sojasauce.

200 g ramennudler – 10 g karrypulver – 50 ml Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag4 tsk. frisk piskefløde – 540 ml kogende vand

Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Hæld karrypulver, Kikkoman ramen suppebase, fløde og  540 ml kogende vand i en gryde. Bland det hele godt sammen, og varm blandingen op. Skær de færdige schnitzler i strimler. Fordel de kogte nudler i to skåle, tilsæt den varme karryramen, og anret grøntsager og schnitzel oven på nudlerne.

2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 spsk. mayonnaise – Enkelte blade bredbladet persille

Bland Kikkoman kimchi chilisauce med mayonnaise, og dryp det over schnitzelstrimlerne. Den resterende sauce kan anvendes som dip. Drys med persille inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.