

Karryramen med schnitzel og teriyaki
Denne ramen med en sprød kotelet marineret i Kikkoman teriyaki marinade i en duftende karry-ramensuppe er en helt nyfortolkning – nyd schnitzel, karry og ramen samlet i én ret!
Fremgangsmåde
Step 1

2 svinekøds-schnitzler (ca. 130 g per styk) – 100 ml Kikkoman Teriyaki Marinade – 40 g mel – 2 æg – 50 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil
Læg kødet mellem to stykker husholdningsfilm eller i en frysepose. Brug en kødhammer eller en pande til at banke kødet tyndt. Mariner det i Kikkoman teriyaki marinade i ca. 15 minutter. Dæk stykkerne let med mel, vend dem i sammenpisket æg, og vend dem til sidst i Kikkoman pankorasp
Step 2

40 g usaltet smør – 2 ½ spsk. solsikkeolie
Læg smør og olie på en stegepande og varm panden op. Tilsæt schnitzlerne, så snart smørret er smeltet, og steg dem, indtil de er sprøde og gyldenbrune på begge sider.
Step 3

½ spidskål – 1 rødløg – 1 mini pak choi – 4 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 spsk. solsikkeolie
Skær spidskålen i mindre stykker, og steg dem i 1 spsk. solsikkeolie ved mellemhøj varme på en pande. Så snart kålen er mør, tilsæt 1 tsk. Kikkoman sojasauce, steg det hele ganske kort, og fjern det fra panden. Skær løget i strimler, steg det i ½ spsk. opvarmet olie, og smag til med 2 tsk. Kikkoman sojasauce. Skær pak choi i brede strimler, steg det i ½ spsk. olie, og tilsæt 1 tsk. Kikkoman sojasauce.
Step 4

200 g ramennudler – 10 g karrypulver – 50 ml Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag – 4 tsk. frisk piskefløde – 540 ml kogende vand
Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Hæld karrypulver, Kikkoman ramen suppebase, fløde og 540 ml kogende vand i en gryde. Bland det hele godt sammen, og varm blandingen op. Skær de færdige schnitzler i strimler. Fordel de kogte nudler i to skåle, tilsæt den varme karryramen, og anret grøntsager og schnitzel oven på nudlerne.
Step 5

2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 2 spsk. mayonnaise – Enkelte blade bredbladet persille
Bland Kikkoman kimchi chilisauce med mayonnaise, og dryp det over schnitzelstrimlerne. Den resterende sauce kan anvendes som dip. Drys med persille inden servering.
Tip
Opskrifts-ID: 1473
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide