Lynstegte nudler med tofu: vegetarisk chow mein

Samlet tid 15 min.
10 min. Arbejdstid
5 min. Tilberedningstid

Kantonesiske woknudler med tofu og mungbønnespirer – en simpel og lækker vegetarret med stegt tofu, som er marineret i Kikkoman sojasauce og serveret med gulerod og peberfrugt.

Ingredienser

2 Portioner
125 g
chow mein nudler (½ pakke)
1 
skalotteløg
3 ½ 
fed hvidløg
 ½ 
rød peberfrugt
50 g
gulerod
100 g
tofu, naturel
1 spsk.
hvedemel
75 ml
vand
1 tsk.
kartoffelstivelse
50 ml
olie
50 g
mungbønnespirer
 ½ tsk.
chiliflager
2 spsk.
grønne forårsløg (hakket)
Næringsindhold: 1373 kJ  /  328 kcal
5,4 g Fedt
15,7 g Protein
55,7 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

125 g chow mein nudler (½ pakke) – 1  skalotteløg – 3 ½  fed hvidløg –  ½  rød peberfrugt – 50 g gulerod

Tilbered chow mein nudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Skær peberfrugt og gulerod i strimler.

Step 2

100 g tofu, naturel – 1 spsk. hvedemel – 30 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Skær tofuen i tern, mariner den i Kikkoman sojasauce og lad den stå i 5 minutter. Vend tofuen i mel og steg ternene, indtil de er gyldenbrune. Læg dem over på et stykke køkkenrulle.

Step 3

30 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce75 ml vand – 1 tsk. kartoffelstivelse

Bland Kikkoman sojasauce med vand og kartoffelstivelse.

Step 4

50 ml olie – 50 g mungbønnespirer –  ½ tsk. chiliflager – 2 spsk. grønne forårsløg (hakket) – 2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie

Opvarm olien på en pande og steg skalotteløg og hvidløg heri. Tilsæt gulerod og peberfrugt og steg det hele i 2-3 minutter. Tilsæt tofu, mungbønnespirer og de tilberedte nudler. Bland det hele med saucen fra trin 3 og smag til med chiliflager og Kikkoman sesamolie. Anret retten på tallerkener og pynt med hakket forårsløg.

Tip:

Nudelretten kan også tilberedes med kylling i stedet for tofu. 

Chow mein nudler kan erstattes af fx ægnudler.
 
Du kan også drysse ristede jordnødder udover den færdige ret.

Opskrifts-ID: 1213

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

125 g chow mein nudler (½ pakke) – 1  skalotteløg – 3 ½  fed hvidløg –  ½  rød peberfrugt – 50 g gulerod

Tilbered chow mein nudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Skær peberfrugt og gulerod i strimler.

100 g tofu, naturel – 1 spsk. hvedemel – 30 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Skær tofuen i tern, mariner den i Kikkoman sojasauce og lad den stå i 5 minutter. Vend tofuen i mel og steg ternene, indtil de er gyldenbrune. Læg dem over på et stykke køkkenrulle.

30 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce75 ml vand – 1 tsk. kartoffelstivelse

Bland Kikkoman sojasauce med vand og kartoffelstivelse.

50 ml olie – 50 g mungbønnespirer –  ½ tsk. chiliflager – 2 spsk. grønne forårsløg (hakket) – 2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie

Opvarm olien på en pande og steg skalotteløg og hvidløg heri. Tilsæt gulerod og peberfrugt og steg det hele i 2-3 minutter. Tilsæt tofu, mungbønnespirer og de tilberedte nudler. Bland det hele med saucen fra trin 3 og smag til med chiliflager og Kikkoman sesamolie. Anret retten på tallerkener og pynt med hakket forårsløg.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.