Lynstegte nudler med tofu: vegetarisk chow mein
Kantonesiske woknudler med tofu og mungbønnespirer – en simpel og lækker vegetarret med stegt tofu, som er marineret i Kikkoman sojasauce og serveret med gulerod og peberfrugt.
Fremgangsmåde
Step 1
125 g chow mein nudler (½ pakke) – 1 skalotteløg – 3 ½ fed hvidløg – ½ rød peberfrugt – 50 g gulerod
Tilbered chow mein nudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Skær peberfrugt og gulerod i strimler.
Step 2
100 g tofu, naturel – 1 spsk. hvedemel – 30 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Skær tofuen i tern, mariner den i Kikkoman sojasauce og lad den stå i 5 minutter. Vend tofuen i mel og steg ternene, indtil de er gyldenbrune. Læg dem over på et stykke køkkenrulle.
Step 3
30 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 75 ml vand – 1 tsk. kartoffelstivelse
Bland Kikkoman sojasauce med vand og kartoffelstivelse.
Step 4
50 ml olie – 50 g mungbønnespirer – ½ tsk. chiliflager – 2 spsk. grønne forårsløg (hakket) – 2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie
Opvarm olien på en pande og steg skalotteløg og hvidløg heri. Tilsæt gulerod og peberfrugt og steg det hele i 2-3 minutter. Tilsæt tofu, mungbønnespirer og de tilberedte nudler. Bland det hele med saucen fra trin 3 og smag til med chiliflager og Kikkoman sesamolie. Anret retten på tallerkener og pynt med hakket forårsløg.
Tip:
Nudelretten kan også tilberedes med kylling i stedet for tofu.
Chow mein nudler kan erstattes af fx ægnudler.
Du kan også drysse ristede jordnødder udover den færdige ret.
Opskrifts-ID: 1213
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide