Butterdejsrulle med champignonfyld

Samlet tid 120 min.
15 min. Arbejdstid
45 min. Tilberedningstid
60 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
1 spsk.
olie
500 g
brune champignoner, hakket
1 
rødløg, skåret i skiver
3 
fed hvidløg, hakket
150 g
kogte kastanjer, hakket
100 g
spinat
1 spsk.
salvie, hakket
 ¼ tsk.
peber
375 g
frisk butterdej (i rulle)
Mælk til pensling

Fremgangsmåde

Step 1

Varm olien op på en stor pande, og steg løgene og champignonerne i ca. 10 minutter ved jævn varme, til væsken er fordampet. Tilsæt hvidløg, kastanjer, spinat, sojasauce, salvie og peber. Rør det hele sammen, og steg videre i 4 minutter under hyppig omrøring.

Step 2

Lad grøntsagsblandingen køle af. Hæld derefter blandingen ud på et stykke husholdningsfilm, og rul den sammen til en tyk, fast rulle, som stilles koldt i 1 time.

Step 3

Varm ovnen op til 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

Step 4

Rul butterdejen ud. Tag grøntsagsfyldet ud af husholdningsfilmen, og læg fyldet på butterdejen. Pensl dejkanterne med vand, og luk dejen rundt om fyldet. Skær den overskydende dej fra, og luk rullen i enderne ved at trykke dejen sammen.

Step 5

Læg den fyldte butterdejsrulle på bagepladen med samlingen nedad. Rids butterdejen med en skarp kniv.

Step 6

Pensl butterdejsrullen med mælk, og bag den i 30 minutter i den forvarmede ovn, indtil dejen er gyldenbrun.

Opskrifts-ID: 445

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Varm olien op på en stor pande, og steg løgene og champignonerne i ca. 10 minutter ved jævn varme, til væsken er fordampet. Tilsæt hvidløg, kastanjer, spinat, sojasauce, salvie og peber. Rør det hele sammen, og steg videre i 4 minutter under hyppig omrøring.

Lad grøntsagsblandingen køle af. Hæld derefter blandingen ud på et stykke husholdningsfilm, og rul den sammen til en tyk, fast rulle, som stilles koldt i 1 time.

Varm ovnen op til 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

Rul butterdejen ud. Tag grøntsagsfyldet ud af husholdningsfilmen, og læg fyldet på butterdejen. Pensl dejkanterne med vand, og luk dejen rundt om fyldet. Skær den overskydende dej fra, og luk rullen i enderne ved at trykke dejen sammen.

Læg den fyldte butterdejsrulle på bagepladen med samlingen nedad. Rids butterdejen med en skarp kniv.

Pensl butterdejsrullen med mælk, og bag den i 30 minutter i den forvarmede ovn, indtil dejen er gyldenbrun.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.