

Butterdejsrulle med champignonfyld
Fremgangsmåde
Step 1
Varm olien op på en stor pande, og steg løgene og champignonerne i ca. 10 minutter ved jævn varme, til væsken er fordampet. Tilsæt hvidløg, kastanjer, spinat, sojasauce, salvie og peber. Rør det hele sammen, og steg videre i 4 minutter under hyppig omrøring.
Step 2
Lad grøntsagsblandingen køle af. Hæld derefter blandingen ud på et stykke husholdningsfilm, og rul den sammen til en tyk, fast rulle, som stilles koldt i 1 time.
Step 3
Varm ovnen op til 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
Step 4
Rul butterdejen ud. Tag grøntsagsfyldet ud af husholdningsfilmen, og læg fyldet på butterdejen. Pensl dejkanterne med vand, og luk dejen rundt om fyldet. Skær den overskydende dej fra, og luk rullen i enderne ved at trykke dejen sammen.
Step 5
Læg den fyldte butterdejsrulle på bagepladen med samlingen nedad. Rids butterdejen med en skarp kniv.
Step 6
Pensl butterdejsrullen med mælk, og bag den i 30 minutter i den forvarmede ovn, indtil dejen er gyldenbrun.
Opskrifts-ID: 445
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide