Svinemørbrad med appelsin og nelliker
Fremgangsmåde
Step 1
Rør sojasauce, appelsinsaft og ingefær sammen i en skål. Læg mørbraden i et glasfad, hæld marinaden over, og sæt den i køleskabet natten over.
Step 2
Læg den marinerede mørbrad i en bradepande, og hæld den resterende marinade over. Skær små lommer i kødet og stik nellikerne i. Læg 3 skiver appelsin og en stilk rosmarin ovenpå. Skær resten af appelsinen i kvarte, og læg dem omkring mørbraden. Læg låg på.
Step 3
Steg kødet i en forvarmet oven ved 180 grader i ca. 1½-2 timer (eller til det er mørt). Serveres med sauce af stegeskyen.
Tip
Mørbraden kan steges i en stegepose, når den er blevet marineret. På den måde bliver den endnu mere mør.
Opskrifts-ID: 935
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide