Risotto med squash
Samlet tid
35 min.
35 min.
Arbejdstid
Næringsindhold:
1782 kJ
/
426 kcal
Fremgangsmåde
Step 1
Smelt smørret på en stor pande. Tilsæt squash i 1 cm tykke skiver og ris under konstant omrøring, og steg til risene bliver klare.
Step 2
Hæld vinen over og rør, til den er fordampet. Tilsæt derefter bouillon lidt efter lidt og rør jævnligt. Lad det simre i ca. 20 minutter.
Step 3
Tilsæt til slut den revne parmesan og persille, og smag til med sojasauce og peber. Rør det hele godt sammen og server.
Opskrifts-ID: 915
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide