Stegt teriyaki-kylling med cashewnødder og grøntsager

4 2 Bedømmelse
Samlet tid 60 min.
60 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
500 g
kyllingebryst
800 g
af din foretrukne grøntsagsblanding
2 skive
ingefær
2 spsk.
olivenolie
80 g
cashewnødder
200 g
jasminris

Sauce

60 ml
vand
3 tsk.
mel

Dekoration:

Purløg
Næringsindhold: 3010 kJ  /  719 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Skær kyllingen i tynde strimler, læg dem i en glasskål og tilsæt 6 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade. Sæt den i køleskabet i 20 minutter.

Step 2

Varm olivenolien op i en stegepande og steg den finthakkede ingefær. Tilsæt de marinerede kyllingestykker, og steg dem ved høj varme, indtil de bliver gyldenbrune på alle sider. Tilsæt cashewnødder, og skru ned for varmen.

Step 3

Bland ingredienserne til saucen i en gryde. Hæld denne ned i stegepanden. Steg den sammen med kyllingen i et par minutter, og rør hele tiden rundt i den.

Step 4

Kog samtidig grøntsagerne i saltet vand.

Step 5

Kog risen efter anvisningerne på pakken.

Step 6

Anret ris, grøntsager og de stegte kyllingestykker med cashewnødder på en tallerken. Pynt med hakket purløg.

Opskrifts-ID: 981

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær kyllingen i tynde strimler, læg dem i en glasskål og tilsæt 6 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade. Sæt den i køleskabet i 20 minutter.

Varm olivenolien op i en stegepande og steg den finthakkede ingefær. Tilsæt de marinerede kyllingestykker, og steg dem ved høj varme, indtil de bliver gyldenbrune på alle sider. Tilsæt cashewnødder, og skru ned for varmen.

Bland ingredienserne til saucen i en gryde. Hæld denne ned i stegepanden. Steg den sammen med kyllingen i et par minutter, og rør hele tiden rundt i den.

Kog samtidig grøntsagerne i saltet vand.

Kog risen efter anvisningerne på pakken.

Anret ris, grøntsager og de stegte kyllingestykker med cashewnødder på en tallerken. Pynt med hakket purløg.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.