Stegt teriyaki-kylling med cashewnødder og grøntsager
Fremgangsmåde
Step 1
Skær kyllingen i tynde strimler, læg dem i en glasskål og tilsæt 6 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade. Sæt den i køleskabet i 20 minutter.
Step 2
Varm olivenolien op i en stegepande og steg den finthakkede ingefær. Tilsæt de marinerede kyllingestykker, og steg dem ved høj varme, indtil de bliver gyldenbrune på alle sider. Tilsæt cashewnødder, og skru ned for varmen.
Step 3
Bland ingredienserne til saucen i en gryde. Hæld denne ned i stegepanden. Steg den sammen med kyllingen i et par minutter, og rør hele tiden rundt i den.
Step 4
Kog samtidig grøntsagerne i saltet vand.
Step 5
Kog risen efter anvisningerne på pakken.
Step 6
Anret ris, grøntsager og de stegte kyllingestykker med cashewnødder på en tallerken. Pynt med hakket purløg.
Opskrifts-ID: 981
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide