![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/b/7/csm_156-sweet-potato-steaks-on-colourful-vegetable-strips-with-avocado-cream_mobile_0f3d5bbe85.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/8/6/csm_156-sweet-potato-steaks-on-colourful-vegetable-strips-with-avocado-cream_desktop_b188596673.webp)
Søde kartoffelbøffer med kulørte grøntsagsstrimler og avocadocreme
Ingredienser
Avocadocreme:
Grøntsagstilbehør:
Søde kartoffelbøffer:
Fremgangsmåde
Step 1
Avocadocreme: Tag stenen ud, og løsn avocadoen fra skrællen. Skær frugtkødet i grove stykker, og blend dem sammen med mandelmælken og kokosmælken. Varm den blendede avocadoblanding op i en gryde, og smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.
Step 2
Grøntsagstilbehør: Skær peberfrugterne i halve, og fjern kernerne og de hvide hinder. Skyl de rensede peberfrugter, og skær dem i strimler. Skyl aspargesbønnerne, og skær enderne fra. Varm olien op på en pande, og svits peberfrugtstrimlerne og aspargesbønnerne i olien. Krydr med salt og peber.
Step 3
Søde kartoffelbøffer: Skyl de søde kartofler, og skær dem i ca. 1,5 cm tykke skiver på skrå. Fordel skiverne på en tallerken, dæk dem til med husholdningsfilm, og bag dem i mikroovnen i ca. 4-5 minutter ved 450 watt. Tag husholdningsfilmen af, lad kartoffelskiverne køle lidt af, og drys skærefladerne med mel.
Step 4
Varm margarinen op på en pande, og steg kartoffelskiverne ved jævn varme på begge sider, til de er gyldenbrune. Tag kartoffelbøfferne af panden, læg dem på en tallerken, og hold dem varme.
Step 5
Kog panden af med sukker og æblejuice, og lad blandingen koge ind, til den er tyktflydende. Tilsæt sojasauce, og kog saucen op igen. Læg kartoffelbøfferne på panden igen, og lad dem karamellisere i saucen.
Step 6
Fordel grøntsagstilbehøret på portionstallerkener, anret de søde kartoffelbøffer ovenpå, og dryp med resten af saucen. Anret avocadocremen ved siden af inden servering.
Opskrifts-ID: 156
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide