Sticky stegt kyllingelår med linseragout
En sød og samtidig salt smagsoplevelse: kyllingelår marineret i Kikkoman sojasauce, paprika og honning, serveret med en lækker linseragout.
Ingredienser
Til kyllingen
Til linseragouten
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl linserne og læg dem i blød i koldt vand. Skyl og tør rosmarinen.
Step 2
Skræl kartoflerne og de søde kartofler, og skær dem i hasselnøddestore stykker. Skyl og tør bønnerne, og skær dem i ca. 2 cm lange stykker.
Step 3
Pil og hak hvidløget fint. Pluk rosmarinen og hak den fint.
Step 4
Steg baconen på en pande med 3 spsk. rapsolie. Dræn de udblødte linser, og tilsæt dem. Tilsæt kartofler, søde kartofler, rosmarin, hvidløg og bønner. Tilsæt grøntsagsbouillon og 5 spsk. Kikkoman sojasauce og lad det hele simre ved svag varme i ca. 20 minutter. Tag derefter retten af varmen.
Step 5
Forvarm ovnen til 200 °C.
Step 6
Imens blandes 2 spsk. rapsolie med 4 spsk. Kikkoman sojasauce, paprika og honning. Pil løgene og halvér dem. Marinér kyllingelårene og løgene med soja- og paprikamarinaden, og læg dem i en bradepande i ovnen.
Step 7
Steg kyllingelårene i ovnen i ca. 5 minutter, hæld hvidvin og 2 spsk. Kikkoman sojasauce ved og tilsæt 2 laurbærblade.
Step 8
Dæk bradepanden til med stanniol og steg på midterste rille i ca. 15 minutter. Fjern stanniolen fra bradepanden, og lad kyllingelårene få farve i yderligere 15 minutter. Serveres med linseragout.
Opskrifts-ID: 1087
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide