Tofu-katsu med sesam på ris med grønne ærter
Stjernen i denne ret er tofu, paneret i sprøde krummer og serveret med en sød og salt sauce med purløg. Det smager godt sammen med ris, som får ekstra smag af grønne ærter og søde granatæblekerner.
Ingredienser
Sauce:
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl risen, tilsæt den dobbelte mængde vand og kog det i 10 minutter. Kog ærterne, indtil de er møre, og bland dem sammen med ris, hakket mynte, citronskal, citronsaft, peber og granatæblekerner.
Step 2
Vend tofuen i en blanding af Kikkoman glutenfri sojasauce, mandelmælk og kartoffelstivelse. Drys med sesamfrø og knuste cornflakes og steg den i olivenolie, indtil den er gyldenbrun.
Step 3
Skær den stegte tofu i skiver og server den med risretten. Rør en sauce sammen af Kikkoman glutenfri sojasauce, ahornsirup, sesamolie og purløg, og dryp den udover retten.
Tip
Du kan også bruge rosenkål i stedet for grønne ærter.
Opskrifts-ID: 1209
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide