Hotategai shichimi-shoyu yaki – grillede kammuslinger med shichimi- eller chili-sojasauce

Samlet tid 35 min.

Ingredienser

4 Portioner
12 
kammuslinger
1 
forårsløg
120 g
frisk spinat
10 ml
vegetabilsk olie
20 g
smør
lidt peber
lidt shichimi-pulver eller groft stødt chili
1 g
chilitråde
Næringsindhold: 507 kJ  /  121 kcal
7,3 g Fedt
12,3 g Protein
1,5 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Snit forårsløgene i meget tynde ringe, og læg dem i et dørslag. Skyl forårsløgene under rindende vand, og lad dem dryppe godt af. Skyl også spinaten, og lad den dryppe af.

Step 2

Varm olien op på en pande, og svits spinaten i olien ved høj varme. Tilsæt smørret, og krydr det hele med peber. Rør naturligt brygget sojasauce og shichimi-pulver sammen til en jævn blanding i en skål. Varm en pande med slip-let-belægning op, og svits kammuslingerne på begge sider på den tørre pande, til de er halvvejs møre. Tag panden af komfuret, og lad den køle lidt af. Tilsæt shichimi-sojasauce-blandingen, og ryst panden godt. 

Step 3

Anret spinaten og kammuslingerne på en tallerken, og hæld chili-sojasaucen over. Pynt med forårsløg og chilitråde.

Opskrifts-ID: 102

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Snit forårsløgene i meget tynde ringe, og læg dem i et dørslag. Skyl forårsløgene under rindende vand, og lad dem dryppe godt af. Skyl også spinaten, og lad den dryppe af.

Varm olien op på en pande, og svits spinaten i olien ved høj varme. Tilsæt smørret, og krydr det hele med peber. Rør naturligt brygget sojasauce og shichimi-pulver sammen til en jævn blanding i en skål. Varm en pande med slip-let-belægning op, og svits kammuslingerne på begge sider på den tørre pande, til de er halvvejs møre. Tag panden af komfuret, og lad den køle lidt af. Tilsæt shichimi-sojasauce-blandingen, og ryst panden godt. 

Anret spinaten og kammuslingerne på en tallerken, og hæld chili-sojasaucen over. Pynt med forårsløg og chilitråde.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.