Hotategai shichimi-shoyu yaki – grillede kammuslinger med shichimi- eller chili-sojasauce
Fremgangsmåde
Step 1
Snit forårsløgene i meget tynde ringe, og læg dem i et dørslag. Skyl forårsløgene under rindende vand, og lad dem dryppe godt af. Skyl også spinaten, og lad den dryppe af.
Step 2
Varm olien op på en pande, og svits spinaten i olien ved høj varme. Tilsæt smørret, og krydr det hele med peber. Rør naturligt brygget sojasauce og shichimi-pulver sammen til en jævn blanding i en skål. Varm en pande med slip-let-belægning op, og svits kammuslingerne på begge sider på den tørre pande, til de er halvvejs møre. Tag panden af komfuret, og lad den køle lidt af. Tilsæt shichimi-sojasauce-blandingen, og ryst panden godt.
Step 3
Anret spinaten og kammuslingerne på en tallerken, og hæld chili-sojasaucen over. Pynt med forårsløg og chilitråde.
Opskrifts-ID: 102
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide