Laksekoteletter serveret med guacamole, radise og agurk
Fremgangsmåde
Step 1
Skær laksen i tern, læg den i et glasfad, tilsæt Kikkoman Sojasauce og sæt den på køl i ca. 20 minutter.
Step 2
Skær i mellemtiden løget i tern, steg det på en pande i olivenolie og krydr det med salt. Tilsæt champignon i tern, smør og steg, indtil det er gyldenbrunt. Afkøl det hele.
Step 3
Tilsæt champignon, løg, æg og brødkrummer til laksen. Bland det sammen og form det til flade koteletter.
Step 4
Steg dem på en varm pande i olivenolie på begge sider.
Step 5
I mellemtiden udhules avocadoen. Mos avocadoen med en gaffel. Tilsæt limesaft og salt. Bland det grundigt sammen.
Step 6
Skær radiserne og agurkerne i skiver.
Step 7
Servér de færdige koteletter med den tidligere tilberedte avocado, radiser og agurk.
Opskrifts-ID: 979
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide