Laksekoteletter serveret med guacamole, radise og agurk
Laksekoteletter serveret med guacamole, radise og agurk

Laksekoteletter serveret med guacamole, radise og agurk

Samlet tid60 min.
60 min.Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner

Koteletter:

600 g
laksefileter
150 g
løg
200 g
champignon
2 tsk.
smør
3 
store æg
7 ½ spsk.
brødkrummer/rasp
Olie til stegning

Desuden:

2 
bløde avocadoer
1 
Juice fra 1 stor lime
salt peber
6 
radiser
1 
agurk
Næringsindhold:2404 kJ / 574 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Skær laksen i tern, læg den i et glasfad, tilsæt Kikkoman Sojasauce og sæt den på køl i ca. 20 minutter.

Step 2

Skær i mellemtiden løget i tern, steg det på en pande i olivenolie og krydr det med salt. Tilsæt champignon i tern, smør og steg, indtil det er gyldenbrunt. Afkøl det hele.

Step 3

Tilsæt champignon, løg, æg og brødkrummer til laksen. Bland det sammen og form det til flade koteletter.

Step 4

Steg dem på en varm pande i olivenolie på begge sider.

Step 5

I mellemtiden udhules avocadoen. Mos avocadoen med en gaffel. Tilsæt limesaft og salt. Bland det grundigt sammen.

Step 6

Skær radiserne og agurkerne i skiver.

Step 7

Servér de færdige koteletter med den tidligere tilberedte avocado, radiser og agurk.

Opskrifts-ID: 979

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær laksen i tern, læg den i et glasfad, tilsæt Kikkoman Sojasauce og sæt den på køl i ca. 20 minutter.

Skær i mellemtiden løget i tern, steg det på en pande i olivenolie og krydr det med salt. Tilsæt champignon i tern, smør og steg, indtil det er gyldenbrunt. Afkøl det hele.

Tilsæt champignon, løg, æg og brødkrummer til laksen. Bland det sammen og form det til flade koteletter.

Steg dem på en varm pande i olivenolie på begge sider.

I mellemtiden udhules avocadoen. Mos avocadoen med en gaffel. Tilsæt limesaft og salt. Bland det grundigt sammen.

Skær radiserne og agurkerne i skiver.

Servér de færdige koteletter med den tidligere tilberedte avocado, radiser og agurk.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.