Søde kartofler med fyld af tofu i teriyakisauce med grøntsager
Søde kartofler med fyld af tofu i teriyakisauce med grøntsager

Søde kartofler med fyld af tofu i teriyakisauce med grøntsager

Samlet tid60 min.
60 min.Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
970 g
store eller 4 små søde kartofler (ca. 970 g)
360 g
tofu naturel
160 g
champignon
2 tsk.
smør
60 g
frisk spinat
160 g
cherrytomater
Næringsindhold:1943 kJ / 464 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Skær de søde kartofler i halve på langs. Skær ridser i hver del. Sæt dem i en ovn, der er forvarmet til 190 grader celsius, og bag dem, indtil de er møre (ca. 30-45 minutter).

Step 2

Skær tofuen i tern, læg disse i en glasskål og tilsæt Ponzu. Sæt den i køleskabet i 20 minutter.

Step 3

Skær i mellemtiden de større champignon i tern og de mindre champignon i halve, og steg dem i smør, indtil de bliver gyldne. Krydr retten med salt.

Step 4

Skær cherrytomaterne i halve.

Step 5

Varm olivenolien op i en stegepande og steg den marinerede tofu.

Step 6

Udhul midten af den bagte søde kartoffel, tilsæt den til stegepanden med tofuen og bland det hele sammen Tilsæt spinatblade og champignon, og steg det hele sammen i et par minutter.

Step 7

Fyld de tidligere udhulede søde kartofler og pynt dem med cherrytomater.

Opskrifts-ID: 983

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær de søde kartofler i halve på langs. Skær ridser i hver del. Sæt dem i en ovn, der er forvarmet til 190 grader celsius, og bag dem, indtil de er møre (ca. 30-45 minutter).

Skær tofuen i tern, læg disse i en glasskål og tilsæt Ponzu. Sæt den i køleskabet i 20 minutter.

Skær i mellemtiden de større champignon i tern og de mindre champignon i halve, og steg dem i smør, indtil de bliver gyldne. Krydr retten med salt.

Skær cherrytomaterne i halve.

Varm olivenolien op i en stegepande og steg den marinerede tofu.

Udhul midten af den bagte søde kartoffel, tilsæt den til stegepanden med tofuen og bland det hele sammen Tilsæt spinatblade og champignon, og steg det hele sammen i et par minutter.

Fyld de tidligere udhulede søde kartofler og pynt dem med cherrytomater.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.