Søde kartofler med fyld af tofu i teriyakisauce med grøntsager
Fremgangsmåde
Step 1
Skær de søde kartofler i halve på langs. Skær ridser i hver del. Sæt dem i en ovn, der er forvarmet til 190 grader celsius, og bag dem, indtil de er møre (ca. 30-45 minutter).
Step 2
Skær tofuen i tern, læg disse i en glasskål og tilsæt Ponzu. Sæt den i køleskabet i 20 minutter.
Step 3
Skær i mellemtiden de større champignon i tern og de mindre champignon i halve, og steg dem i smør, indtil de bliver gyldne. Krydr retten med salt.
Step 4
Skær cherrytomaterne i halve.
Step 5
Varm olivenolien op i en stegepande og steg den marinerede tofu.
Step 6
Udhul midten af den bagte søde kartoffel, tilsæt den til stegepanden med tofuen og bland det hele sammen Tilsæt spinatblade og champignon, og steg det hele sammen i et par minutter.
Step 7
Fyld de tidligere udhulede søde kartofler og pynt dem med cherrytomater.
Opskrifts-ID: 983
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide