Tataki
Fremgangsmåde
Step 1
Trim kalvefileten for alt fedt. Rør sojasauce, citronsaft og rørsukker sammen og lad kalvefileten marinere heri i 30 minutter. Dup derefter kødet tørt inden det steges på en brandvarm pande i 1½ minut på hver side. Skær derefter i tynde skiver.
Step 2
Anret skiverne med fintskåret forårsløg og chili, hakkede peanuts, TABASCO® Pepper Sauce og thai basilikum.
Tip
Kalvefilet kan evt. erstattes af tun eller laks. Kalv eller fisk kan tilberedes i forvejen, så skal det blot temperere på køkkenbordet i 20-30 minutter, inden det skæres i skiver, anrettes og serveres.
Opskrifts-ID: 715
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide