Tataki

Ingredienser

4 Portioner
200 g
kalvefilet
1 spsk.
citronsaft
1 spsk.
rørsukker
2 
forårsløg
TABASCO® Pepper Sauce efter smag
35 g
peanuts
1 
rød chili
Thai basilikum (kan evt. erstattes af koriander)

Fremgangsmåde

Step 1

Trim kalvefileten for alt fedt. Rør sojasauce, citronsaft og rørsukker sammen og lad kalvefileten marinere heri i 30 minutter. Dup derefter kødet tørt inden det steges på en brandvarm pande i 1½ minut på hver side. Skær derefter i tynde skiver.

Step 2

Anret skiverne med fintskåret forårsløg og chili, hakkede peanuts, TABASCO® Pepper Sauce og thai basilikum.

Tip

Kalvefilet kan evt. erstattes af tun eller laks. Kalv eller fisk kan tilberedes i forvejen, så skal det blot temperere på køkkenbordet i 20-30 minutter, inden det skæres i skiver, anrettes og serveres.

Opskrifts-ID: 715

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Trim kalvefileten for alt fedt. Rør sojasauce, citronsaft og rørsukker sammen og lad kalvefileten marinere heri i 30 minutter. Dup derefter kødet tørt inden det steges på en brandvarm pande i 1½ minut på hver side. Skær derefter i tynde skiver.

Anret skiverne med fintskåret forårsløg og chili, hakkede peanuts, TABASCO® Pepper Sauce og thai basilikum.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.