Bowl med teriyaki pulled jackfruit, ris, avocado og peberfrugtsalsa
Denne nemme veganske opskrift på bowl med ris er inspireret af smagen fra Mexico. Den krydrede pulled jackfruit med blandet peberfrugtsalsa og avocado er en fantastisk kombination til frokost eller aftensmad.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Kog risene, indtil de er møre.
Step 2
Skyl jackfruit og bland den grundigt med Kikkoman teriyaki marinade, tomatpuré og krydderier. Steg det hele i olivenolie.
Step 3
Skær peberfrugterne i små tern. Steg disse kort i olivenolien sammen med det hakkede hvidløg. Smag til med citronsaft, Kikkoman teriyaki marinade, peber, spidskommen og frisk koriander. Skræl avocadoen, skær den i skiver og drys den med sesamfrø.
Step 4
Fordel de kogte ris i 2 skåle og servér dem med toppingen.
Opskrifts-ID: 1052
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide