

Orientalsk salat med udonnudler
Når temperaturen udenfor stiger, er vores kolde udonsalat helt perfekt. Med syrlig ponzu, mør tunfisk og friske grøntsager bringer denne ret sommerglæden frem.
Ingredienser
Til dressingen:
Fremgangsmåde
Step 1

2 portioner udonnudler (frosne) – 2 spsk. spirer – 8 salatblade – 80 g agurk, lang og tyndskåret – 6 cherrytomater – 60 g gulerødder, lang og tyndskåret – 4 skive citron (eller lime)
Læg de frosne udonnudler i kogende vand for at optø dem. Læg dem efterfølgende i koldt vand og hæld vandet fra.
Vask og skær grøntsagerne.
Step 2

80 g tunfisk (en dåse) – 2 spsk. mayonnaise – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Krydr tunfisken. Bland den med mayonnaise og Kikkoman sojasauce.
Step 3

4 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft – 1 spsk. olivenolie – 2 spsk. mayonnaise – 1 nip sesamfrø
Bland Kikkoman ponzu yuzu sojasauce, olivenolie, mayonnaise og hvide sesamfrø sammen.
Servering:
Læg salatbladene i en dyb skål. Tilsæt derpå udonnudlerne og de resterende grøntsager. Læg tunfisken ovenpå og hæld dressingen over retten.
Tip:
Hvis du ønsker en vegansk ret, kan du erstatte tunfisken med tofu.
Opskrifts-ID: 1295
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide