Orientalsk salat med udonnudler
Orientalsk salat med udonnudler

Orientalsk salat med udonnudler

Samlet tid15 min.
5 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

Når temperaturen udenfor stiger, er vores kolde udonsalat helt perfekt. Med syrlig ponzu, mør tunfisk og friske grøntsager bringer denne ret sommerglæden frem. 

Ingredienser

2 Portioner
2 
portioner udonnudler (frosne)
De grøntsager, du kan lide
2 spsk.
spirer
2 kop
babysalatblade eller 8 salatblade
80 g
agurk
6 
cherrytomater
60 g
gulerødder
4 skive
citron (eller lime)
80 g
tunfisk (en dåse)
2 spsk.
mayonnaise

Til dressingen:

1 spsk.
olivenolie
2 spsk.
mayonnaise
1 nip
sesamfrø

Fremgangsmåde

Step 1

2  portioner udonnudler (frosne) – 2 spsk. spirer – 8  salatblade – 80 g agurk, lang og tyndskåret – 6  cherrytomater – 60 g gulerødder, lang og tyndskåret – 4 skive citron (eller lime)

Læg de frosne udonnudler i kogende vand for at optø dem. Læg dem efterfølgende i koldt vand og hæld vandet fra. 

Vask og skær grøntsagerne.

Step 2

80 g tunfisk (en dåse) – 2 spsk. mayonnaise –  ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Krydr tunfisken. Bland den med mayonnaise og Kikkoman sojasauce.

Step 3

4 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft1 spsk. olivenolie – 2 spsk. mayonnaise – 1 nip sesamfrø

Bland Kikkoman ponzu yuzu sojasauce, olivenolie, mayonnaise og hvide sesamfrø sammen. 

Servering:
Læg salatbladene i en dyb skål. Tilsæt derpå udonnudlerne og de resterende grøntsager. Læg tunfisken ovenpå og hæld dressingen over retten.

Tip:

Hvis du ønsker en vegansk ret, kan du erstatte tunfisken med tofu.

Opskrifts-ID: 1295

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 portioner udonnudler (frosne) – 2 spsk. spirer – 8 salatblade – 80 g agurk, lang og tyndskåret – 6 cherrytomater – 60 g gulerødder, lang og tyndskåret – 4 skive citron (eller lime)

Læg de frosne udonnudler i kogende vand for at optø dem. Læg dem efterfølgende i koldt vand og hæld vandet fra. 

Vask og skær grøntsagerne.

80 g tunfisk (en dåse) – 2 spsk. mayonnaise – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Krydr tunfisken. Bland den med mayonnaise og Kikkoman sojasauce.

4 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft1 spsk. olivenolie – 2 spsk. mayonnaise – 1 nip sesamfrø

Bland Kikkoman ponzu yuzu sojasauce, olivenolie, mayonnaise og hvide sesamfrø sammen. 

Servering:
Læg salatbladene i en dyb skål. Tilsæt derpå udonnudlerne og de resterende grøntsager. Læg tunfisken ovenpå og hæld dressingen over retten.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.