Tacos med friturestegt avocado og poke-rødkål
Ingredienser
Til de friturestegte avocadoer:
Til tomatillo-salsaen:
Desuden skal du bruge:
Fremgangsmåde
Step 1
Skær avocadoerne igennem på langs, fjern stenene, og tag frugtkødet forsigtig ud af skallen. Skær hver af halvdelene i kvarte. Krydr melet med salt og peber. Pisk kikærtevandet, til det er hvidt og skummende. Vend avocadoerne i melet, derefter i kikærteskummet og til sidst i pankoraspen. Varm planteolien op til ca. 180 °C. Frituresteg avocadoerne i olien i 3-4 minutter, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Step 2
Tomatillo-salsa: Lad tomatilloerne dryppe af, og hak dem groft. Pil og pres hvidløget. Bland de hakkede tomatillos med hvidløg, sojasauce, olivenolie og limesaft.
Step 3
Fjern de yderste blade på rådkålen, og skær stokken fra. Snit rødkålen i fine strimler, og vend dem i Poke Sauce. Skyl chilien, fjern toppen og kernerne, og skær chilien i tynde ringe. Varm tortillaerne efter anvisningen på pakken, fordel avocado, poke-kål, chili og koriander på tortillaerne som fyld, og server de færdige tacos med tomatillo-salsa.
Opskrifts-ID: 230
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide