Linsedhal
Dhal-ikat og lækker linsedhal med aromatiske krydderier, røde linser og grøntsager – en unik ret, der stiller sulten efter kraftige smage og giver din krop masser af næring.
Fremgangsmåde
Step 1
½ hokkaido-græskar – ½ gul peberfrugt – 2 tomater – 2 spsk. olivenolie – 50 g tørrede røde linser – 200 ml kokosmælk – ½ tsk. peber – ½ tsk. stødt ingefær – ½ tsk. stødt spidskommen
Skær grøntsagerne i tern og steg dem i olivenolie. Tilsæt kokosmælk, linser og krydderier, og lad det hele simre i 20 minutter.
Step 2
2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ bundt frisk koriander
Smag til med Kikkoman sojasauce, og server retten med frisk koriander.
Opskrifts-ID: 1312
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide