Varm quinoa bowl med sesam-laks og abrikoser
Har du brug for noget nemt og sundt til aftensmad? Du vil elske denne enkle opskrift på laks med Ponzu-yoghurtdressing. Den er serveret med rød, hvid og sort quinoa, men du kan bruge alle slags quinoa.
Fremgangsmåde
Step 1
Kog quinoaen, indtil den er mør i henhold til pakkens anvisninger.
Step 2
Skær laksefileten i 2 stykker, dryp den med Kikkoman Ponzu og peber, og vend den i panko blandet med sesamfrø. Steg på begge sider, indtil de er gyldenbrune.
Step 3
Del i mellemtiden broccolien i mindre buketter og kog den al dente. Skær abrikoserne halvt over, fjern kernerne og grill dem på begge sider sammen med rosmarinbladene på en let smurt pande.
Step 4
Bland yoghurt med olivenolie, Kikkoman Ponzu, peber og hakket mynte.
Step 5
Fordel den kogte quinoa i skåle, og tilsæt resten af toppingen.
Opskrifts-ID: 1050
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide