Varm quinoa bowl med sesam-laks og abrikoser
Varm quinoa bowl med sesam-laks og abrikoser

Varm quinoa bowl med sesam-laks og abrikoser

Samlet tid45 min.
10 min.Arbejdstid
35 min.Tilberedningstid

Har du brug for noget nemt og sundt til aftensmad? Du vil elske denne enkle opskrift på laks med Ponzu-yoghurtdressing. Den er serveret med rød, hvid og sort quinoa, men du kan bruge alle slags quinoa.

Ingredienser

2 Portioner
100 g
trefarvet quinoa eller almindelig quinoa
250 g
laksefilet
 ½ tsk.
peber
10 g
sesamfrø
2 spsk.
olie
100 g
broccoli
150 g
abrikoser
1 spsk.
frisk rosmarin
1 spsk.
olivenolie
60 g
yoghurt naturel
2 spsk.
friskhakket mynte
 ½ tsk.
stødt peber
Næringsindhold:3211 kJ / 767 kcal
44,6 gFedt
38,9 gProtein
50,3 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Kog quinoaen, indtil den er mør i henhold til pakkens anvisninger.

Step 2

Skær laksefileten i 2 stykker, dryp den med Kikkoman Ponzu og peber, og vend den i panko blandet med sesamfrø. Steg på begge sider, indtil de er gyldenbrune.

Step 3

Del i mellemtiden broccolien i mindre buketter og kog den al dente. Skær abrikoserne halvt over, fjern kernerne og grill dem på begge sider sammen med rosmarinbladene på en let smurt pande.

Step 4

Bland yoghurt med olivenolie, Kikkoman Ponzu, peber og hakket mynte.

Step 5

Fordel den kogte quinoa i skåle, og tilsæt resten af toppingen.

Opskrifts-ID: 1050

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kog quinoaen, indtil den er mør i henhold til pakkens anvisninger.

Skær laksefileten i 2 stykker, dryp den med Kikkoman Ponzu og peber, og vend den i panko blandet med sesamfrø. Steg på begge sider, indtil de er gyldenbrune.

Del i mellemtiden broccolien i mindre buketter og kog den al dente. Skær abrikoserne halvt over, fjern kernerne og grill dem på begge sider sammen med rosmarinbladene på en let smurt pande.

Bland yoghurt med olivenolie, Kikkoman Ponzu, peber og hakket mynte.

Fordel den kogte quinoa i skåle, og tilsæt resten af toppingen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.