

Sømandens favorit: marinerede sild med en salat af æble og selleri og brød
En frisk og lækker ret, der bruser af smag – ikke kun en fornøjelse for dybhavsfiskere!
Fremgangsmåde
Step 1
8 sildefileter – 1 løg – 5 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 4 spsk. rødbedesaft – 2 spsk. sukker – 2 spsk. dild
Rens sildefileterne og dup dem tørre. Skær løget i tynde skiver. Bland Kikkoman sojasauce, rødbedesaft, sukker og dildbladene sammen. Marinér sildefileterne i blandingen i minimum 4 timer. Derefter lægges sildefileterne til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Step 2
300 g bladselleri – 2 nip salt – 2 æbler – 10 g persille – 4 spsk. creme fraiche
Skræl sellerien for at fjerne tråde og riv den derefter fint i strimler. Hæld salt over selleristrimlerne og lad blandingen stå i 10 minutter. Skræl æblerne, skær dem i små tern og hæld dem ned til selleristrimlerne. Skyl, tør og hak persillen. Bland creme fraiche med selleristrimlerne, æble og persille.
Step 3
8 skive rugbrød – Olivenolie til at dryppe over
Dryp olivenolie ud over rugbrødsskiverne og bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 8 minutter.
Opskrifts-ID: 1185
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide