Bagte kartofler med soja, citron- og timianyoghurt og fetaost
Sprøde, knuste og bagte kartofler med en pikant dip af feta, timian og citron.
Fremgangsmåde
Step 1
600 g kartofler – ½ tsk. salt
Kog kartoflerne med skræl i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem tørre.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og knus hver kartoffel med bunden af en krukke eller et glas.
Step 2
2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 3 spsk. olivenolie – ¼ tsk. peber – ½ citron – ½ spsk. timianblade
Riv skallen af og pres saften ud af citronen.
Bland Kikkoman sojasauce, olivenolie, peber, citronsaft, citronskal og timian sammen i en skål. Pensl hver kartoffel med marinaden.
Bag ved 200 °C i ca. 30 minutter.
Step 3
150 g græsk yoghurt – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ citron – 80 g fetaost – 1 fed hvidløg – ½ spsk. timianblade
Bland yoghurt med Kikkoman sojasauce, citronsaft, knust fetaost og et presset fed hvidløg.
Hæld saucen over de bagte kartofler.
Drys med frisk timian og citronskal.
Tip:
Du kan erstatte timian med dine yndlingskrydderurter. Rosmarin, mynte eller koriander passer godt til retten.
Opskrifts-ID: 1306
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide