Sauteret svinemørbrad
Sauteret svinemørbrad

Sauteret svinemørbrad

5 2 Bedømmelse
Samlet tid 25 min.
25 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
500 g
Søde kartofler
2 
gulerødder
12 
små løg
1 spsk.
olivenolie
2 
knivspids quatre-épices (fire krydderier)
1 
svinemørbrad à 600 g
1 spsk.
jordnøddeolie
2 
kviste rosmarin
peber
Næringsindhold:1.875 kJ / 448 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Tilbered grøntsagerne. Skræl de søde kartofler og gulerødderne, og skær dem i 1 cm store stykker. Pil løgene, og skær dem i halve. Varm olien op på en pande, og tilsæt grøntsagerne og quatre épices. Lad det hele simre ved lav varme, og hæld 1 spsk. vand ved. Læg låg på panden, og lad retten simre videre i 12 minutter, idet der røres med jævne mellemrum.

Step 2

Skær kødet i 3 cm tykke skiver. 5 minutter før grøntsagerne er færdige: Varm jordnøddeolien op på en bred pande, og svits kødet i 1 minut ved høj varme under omrøring. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og lad kødet stege videre i 3 minutter ved høj varme under hyppig vending. Tilsæt rosmarin, og steg videre i 1 minut.

Step 3

Anret grøntsagerne på tallerkener, fordel kødet ovenpå, og dryp med stegeskyen.

Step 4

Pour servir, répartir les légumes dans des assiettes, poser dessus les lamelles de viande, décorer de romarin, verser le jus de cuisson et déguster.

Opskrifts-ID: 662

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Tilbered grøntsagerne. Skræl de søde kartofler og gulerødderne, og skær dem i 1 cm store stykker. Pil løgene, og skær dem i halve. Varm olien op på en pande, og tilsæt grøntsagerne og quatre épices. Lad det hele simre ved lav varme, og hæld 1 spsk. vand ved. Læg låg på panden, og lad retten simre videre i 12 minutter, idet der røres med jævne mellemrum.

Skær kødet i 3 cm tykke skiver. 5 minutter før grøntsagerne er færdige: Varm jordnøddeolien op på en bred pande, og svits kødet i 1 minut ved høj varme under omrøring. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og lad kødet stege videre i 3 minutter ved høj varme under hyppig vending. Tilsæt rosmarin, og steg videre i 1 minut.

Anret grøntsagerne på tallerkener, fordel kødet ovenpå, og dryp med stegeskyen.

Pour servir, répartir les légumes dans des assiettes, poser dessus les lamelles de viande, décorer de romarin, verser le jus de cuisson et déguster.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.