Sauteret svinemørbrad
Fremgangsmåde
Step 1
Tilbered grøntsagerne. Skræl de søde kartofler og gulerødderne, og skær dem i 1 cm store stykker. Pil løgene, og skær dem i halve. Varm olien op på en pande, og tilsæt grøntsagerne og quatre épices. Lad det hele simre ved lav varme, og hæld 1 spsk. vand ved. Læg låg på panden, og lad retten simre videre i 12 minutter, idet der røres med jævne mellemrum.
Step 2
Skær kødet i 3 cm tykke skiver. 5 minutter før grøntsagerne er færdige: Varm jordnøddeolien op på en bred pande, og svits kødet i 1 minut ved høj varme under omrøring. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og lad kødet stege videre i 3 minutter ved høj varme under hyppig vending. Tilsæt rosmarin, og steg videre i 1 minut.
Step 3
Anret grøntsagerne på tallerkener, fordel kødet ovenpå, og dryp med stegeskyen.
Opskrifts-ID: 662
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide