Ris stegt i æg med kylling og grøntsager
Ris stegt i æg med kylling og grøntsager

Ris stegt i æg med kylling og grøntsager

4 3 Bedømmelse
Samlet tid 15 min.
10 min. Arbejdstid
5 min. Tilberedningstid

En klassisk asiatisk wokret med ris, mør kylling og sprøde grøntsager vendt i Kikkoman sojasauce. Nem at lave, mættende og fyldt med smag – perfekt til en nem aftensret midt på ugen.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
 ½ spsk.
honning
 ½ tsk.
revet ingefær
 ½ 
fed hvidløg, finthakket
200 g
kyllingefilet
1 spsk.
planteolie
 ½ 
gulerod
 ½ 
rød peberfrugt
 ½ 
broccoli
 ½ 
løg
100 g
ris
 ½ tsk.
gurkemeje
1 
æg
1 spsk.
hakket forårsløg
Næringsindhold:2.198 kJ / 525 kcal
15 gFedt
29 gProtein
58 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ spsk. honning –  ½ tsk. revet ingefær –  ½  fed hvidløg, finthakket – 200 g kyllingefilet – 1 spsk. planteolie –  ½  gulerod –  ½  rød peberfrugt –  ½  broccoli –  ½  løg

Hæld Kikkoman sojasauce i en skål. Tilsæt honning, hakket hvidløg og revet ingefær og bland det hele godt sammen. Skær kyllingen i tern og vend den i marinaden. Steg kyllingefileten i planteolie i 3 minutter, og hæld den derefter i en skål. Steg løget i tern, guleroden i tændstikker, den røde peberfrugt i strimler og del broccolien op i buketter. Steg grøntsagerne på samme pande som kyllingen.

Step 2

100 g ris –  ½ tsk. gurkemeje – 1  æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. hakket forårsløg

Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Tilsæt ris, kylling og gurkemeje til panden og steg det hele, indtil risen er helt gennemvarmet. Slå et æg ud i panden og rør, indtil ægget har sat sig. Dryp med Kikkoman sojasauce og drys med hakket forårsløg.

Tip

Daggammel ris fungerer bedst i retter med stegt ris – det er mere tørt og nemmere at stege.

Opskrifts-ID: 1561

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ spsk. honning – ½ tsk. revet ingefær – ½ fed hvidløg, finthakket – 200 g kyllingefilet – 1 spsk. planteolie – ½ gulerod – ½ rød peberfrugt – ½ broccoli – ½ løg

Hæld Kikkoman sojasauce i en skål. Tilsæt honning, hakket hvidløg og revet ingefær og bland det hele godt sammen. Skær kyllingen i tern og vend den i marinaden. Steg kyllingefileten i planteolie i 3 minutter, og hæld den derefter i en skål. Steg løget i tern, guleroden i tændstikker, den røde peberfrugt i strimler og del broccolien op i buketter. Steg grøntsagerne på samme pande som kyllingen.

100 g ris – ½ tsk. gurkemeje – 1 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. hakket forårsløg

Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Tilsæt ris, kylling og gurkemeje til panden og steg det hele, indtil risen er helt gennemvarmet. Slå et æg ud i panden og rør, indtil ægget har sat sig. Dryp med Kikkoman sojasauce og drys med hakket forårsløg.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.