

Ris stegt i æg med kylling og grøntsager
En klassisk asiatisk wokret med ris, mør kylling og sprøde grøntsager vendt i Kikkoman sojasauce. Nem at lave, mættende og fyldt med smag – perfekt til en nem aftensret midt på ugen.
Fremgangsmåde
Step 1

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ spsk. honning – ½ tsk. revet ingefær – ½ fed hvidløg, finthakket – 200 g kyllingefilet – 1 spsk. planteolie – ½ gulerod – ½ rød peberfrugt – ½ broccoli – ½ løg
Hæld Kikkoman sojasauce i en skål. Tilsæt honning, hakket hvidløg og revet ingefær og bland det hele godt sammen. Skær kyllingen i tern og vend den i marinaden. Steg kyllingefileten i planteolie i 3 minutter, og hæld den derefter i en skål. Steg løget i tern, guleroden i tændstikker, den røde peberfrugt i strimler og del broccolien op i buketter. Steg grøntsagerne på samme pande som kyllingen.
Step 2

100 g ris – ½ tsk. gurkemeje – 1 æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. hakket forårsløg
Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Tilsæt ris, kylling og gurkemeje til panden og steg det hele, indtil risen er helt gennemvarmet. Slå et æg ud i panden og rør, indtil ægget har sat sig. Dryp med Kikkoman sojasauce og drys med hakket forårsløg.
Tip
Daggammel ris fungerer bedst i retter med stegt ris – det er mere tørt og nemmere at stege.
Opskrifts-ID: 1561
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide




































































