

Græskargryde med pasta og noritang
Nyd smagen af efterår med denne solide ovnret med græskar og pasta i kombination med fyldig ost og en smule karry. Denne varmende ret rundes af med noritang og sesamfrø.
Fremgangsmåde
Step 1

120 g pasta, f.eks. penne, skruer eller suppehorn
Tilbered pastaen al dente i henhold til pakkens anvisninger.
Step 2

120 g hokkaido-græskar – 300 ml mælk – 10 g gul karrypasta – 40 g smør – 25 g hvedemel – 50 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 75 g cheddar – 50 g fast mozzarella
Riv græskaret groft, bland det med mælk og karrypasta, og lad det hele koge i 5 minutter.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel. Lad det stege ved lav varme i 2 minutter under jævn omrøring. Tilsæt blandingen af mælk og græskar, og pisk grundigt, indtil saucen er jævn.
Tilsæt Kikkoman sojasauce, revet cheddar og revet mozzarella til saucen. Rør det hele godt sammen, indtil osten er smeltet.
Step 3

1 ark noritang – 1 tsk. sorte sesamfrø – 1 tsk. koriander
Bland saucen fra step 2 sammen med pastaen. Hæld det hele i et ovnfast fad og bag det i 20 minutter ved 200 °C, indtil overfladen er gyldenbrun.
Knus noritangen. Anret retten portionsvis på tallerkener og pynt med den knuste noritang, sorte sesamfrø og koriander.
Tip:
Du kan også tilføje andre grøntsager til retten, såsom ærter, squash eller svampe.
Opskrifts-ID: 1373
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide