Græskargryde med pasta og noritang
Græskargryde med pasta og noritang

Græskargryde med pasta og noritang

Samlet tid60 min.
20 min.Arbejdstid
40 min.Tilberedningstid

Nyd smagen af efterår med denne solide ovnret med græskar og pasta i kombination med fyldig ost og en smule karry. Denne varmende ret rundes af med noritang og sesamfrø.

Ingredienser

2 Portioner

Pasta:

120 g
pasta, f.eks. penne, skruer eller suppehorn

Sauce:

120 g
hokkaido-græskar
300 ml
mælk
10 g
gul karrypasta
40 g
smør
25 g
hvedemel
75 g
cheddar
50 g
fast mozzarella

Pynt:

1 
ark noritang
1 tsk.
sorte sesamfrø
1 tsk.
corianderkoriander
Næringsindhold:1641 kJ / 392 kcal
30,3 gFedt
33,2 gProtein
66,4 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

120 g pasta, f.eks. penne, skruer eller suppehorn

Tilbered pastaen al dente i henhold til pakkens anvisninger.

Step 2

120 g hokkaido-græskar – 300 ml mælk – 10 g gul karrypasta – 40 g smør – 25 g hvedemel – 50 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce75 g cheddar – 50 g fast mozzarella

Riv græskaret groft, bland det med mælk og karrypasta, og lad det hele koge i 5 minutter. 
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel. Lad det stege ved lav varme i 2 minutter under jævn omrøring. Tilsæt blandingen af mælk og græskar, og pisk grundigt, indtil saucen er jævn. 
Tilsæt Kikkoman sojasauce, revet cheddar og revet mozzarella til saucen. Rør det hele godt sammen, indtil osten er smeltet. 

Step 3

1  ark noritang – 1 tsk. sorte sesamfrø – 1 tsk. koriander

Bland saucen fra step 2 sammen med pastaen. Hæld det hele i et ovnfast fad og bag det i 20 minutter ved 200 °C, indtil overfladen er gyldenbrun. 
Knus noritangen. Anret retten portionsvis på tallerkener og pynt med den knuste noritang, sorte sesamfrø og koriander. 

Tip:

Du kan også tilføje andre grøntsager til retten, såsom ærter, squash eller svampe.

Opskrifts-ID: 1373

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

120 g pasta, f.eks. penne, skruer eller suppehorn

Tilbered pastaen al dente i henhold til pakkens anvisninger.

120 g hokkaido-græskar – 300 ml mælk – 10 g gul karrypasta – 40 g smør – 25 g hvedemel – 50 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce75 g cheddar – 50 g fast mozzarella

Riv græskaret groft, bland det med mælk og karrypasta, og lad det hele koge i 5 minutter. 
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel. Lad det stege ved lav varme i 2 minutter under jævn omrøring. Tilsæt blandingen af mælk og græskar, og pisk grundigt, indtil saucen er jævn. 
Tilsæt Kikkoman sojasauce, revet cheddar og revet mozzarella til saucen. Rør det hele godt sammen, indtil osten er smeltet. 

1 ark noritang – 1 tsk. sorte sesamfrø – 1 tsk. koriander

Bland saucen fra step 2 sammen med pastaen. Hæld det hele i et ovnfast fad og bag det i 20 minutter ved 200 °C, indtil overfladen er gyldenbrun. 
Knus noritangen. Anret retten portionsvis på tallerkener og pynt med den knuste noritang, sorte sesamfrø og koriander. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.