

Misoramen med smør og rejer
Tilbered en fyldig misoramen ved at opløse miso i Kikkoman ramen suppebase. Rejer stegt i Kikkoman sojasauce og majs udgør det helt perfekte fyld til denne ramen.
Fremgangsmåde
Step 1

120 g pillede rejer – 1 fed hvidløg – 4 tsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Dup rejerne tørre, og hak hvidløget fint. Varm olivenolie og hvidløg på en pande ved lav varme. Så snart hvidløget begynder at dufte, tilsættes rejerne. Steg dem, og smag til med 1 spsk. Kikkoman sojasauce.
Step 2

140 g majs (på dåse) – 1 tsk. salt
Varm majsen i en smule vand og salt i ca. 1 minut.
Step 3

60 g svampe – 60 g østershatte – 25 g usaltet smør – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Skær svampene i mundrette stykker. Smelt smør på en pande. Tilsæt svampene, og steg dem. Hæld Kikkoman sojasauce over svampene, og fjern blandingen fra panden.
Step 4

20 g usaltet smør – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 120 g babyspinat
Smelt smør på samme pande. Tilsæt spinat, og steg spinaten, indtil bladene er faldet sammen. Smag til med Kikkoman sojasauce.
Step 5

200 g ramennudler – 40 g hvid miso – 3 spsk. Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag – 540 ml vand
Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Bring miso, Kikkoman ramen suppebase og 540 ml vand i kog. Fordel nudlerne i to skåle, og tilsæt Kikkoman ramensuppe. Anret rejer, majs, svampe og spinat centralt oven på nudlerne.
Step 6

30 g usaltet smør
Skær det resterende smør i mindre stykker, og anret det oven på retten inden servering.
Tip:
I stedet for rejer kan du også bruge laksefilet.
Opskrifts-ID: 1474
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide