Misoramen med smør og rejer
Misoramen med smør og rejer

Misoramen med smør og rejer

Samlet tid20 min.
5 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

Tilbered en fyldig misoramen ved at opløse miso i Kikkoman ramen suppebase. Rejer stegt i Kikkoman sojasauce og majs udgør det helt perfekte fyld til denne ramen.

Ingredienser

2 Portioner
120 g
pillede rejer
1 
fed hvidløg
4 tsk.
olivenolie
140 g
majs (på dåse)
1 tsk.
salt
60 g
svampe
60 g
østershatte
75 g
usaltet smør
120 g
babyspinat
200 g
ramennudler
40 g
hvid miso
540 ml
vand
Næringsindhold:2939 kJ / 701 kcal
47,2 gFedt
22,2 gProtein
41,7 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

120 g pillede rejer – 1  fed hvidløg – 4 tsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Dup rejerne tørre, og hak hvidløget fint. Varm olivenolie og hvidløg på en pande ved lav varme. Så snart hvidløget begynder at dufte, tilsættes rejerne. Steg dem, og smag til med 1 spsk. Kikkoman sojasauce.

Step 2

140 g majs (på dåse) – 1 tsk. salt

Varm majsen i en smule vand og salt i ca. 1 minut.

Step 3

60 g svampe – 60 g østershatte – 25 g usaltet smør –  ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Skær svampene i mundrette stykker. Smelt smør på en pande. Tilsæt svampene, og steg dem. Hæld Kikkoman sojasauce over svampene, og fjern blandingen fra panden.

Step 4

20 g usaltet smør –  ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce120 g babyspinat

Smelt smør på samme pande. Tilsæt spinat, og steg spinaten, indtil bladene er faldet sammen. Smag til med Kikkoman sojasauce.

Step 5

200 g ramennudler – 40 g hvid miso – 3 spsk. Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag540 ml vand

Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Bring miso, Kikkoman ramen suppebase og 540 ml vand i kog. Fordel nudlerne i to skåle, og tilsæt Kikkoman ramensuppe. Anret rejer, majs, svampe og spinat centralt oven på nudlerne.

Step 6

30 g usaltet smør

Skær det resterende smør i mindre stykker, og anret det oven på retten inden servering.

Tip:

 I stedet for rejer kan du også bruge laksefilet.

Opskrifts-ID: 1474

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

120 g pillede rejer – 1 fed hvidløg – 4 tsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Dup rejerne tørre, og hak hvidløget fint. Varm olivenolie og hvidløg på en pande ved lav varme. Så snart hvidløget begynder at dufte, tilsættes rejerne. Steg dem, og smag til med 1 spsk. Kikkoman sojasauce.

140 g majs (på dåse) – 1 tsk. salt

Varm majsen i en smule vand og salt i ca. 1 minut.

60 g svampe – 60 g østershatte – 25 g usaltet smør – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Skær svampene i mundrette stykker. Smelt smør på en pande. Tilsæt svampene, og steg dem. Hæld Kikkoman sojasauce over svampene, og fjern blandingen fra panden.

20 g usaltet smør – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce120 g babyspinat

Smelt smør på samme pande. Tilsæt spinat, og steg spinaten, indtil bladene er faldet sammen. Smag til med Kikkoman sojasauce.

200 g ramennudler – 40 g hvid miso – 3 spsk. Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag540 ml vand

Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Bring miso, Kikkoman ramen suppebase og 540 ml vand i kog. Fordel nudlerne i to skåle, og tilsæt Kikkoman ramensuppe. Anret rejer, majs, svampe og spinat centralt oven på nudlerne.

30 g usaltet smør

Skær det resterende smør i mindre stykker, og anret det oven på retten inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.