Laksetatar
Samlet tid
45 min.
30 min.
Marineringstid
15 min.
Arbejdstid
Næringsindhold:
536 kJ
/
128 kcal
4,5 g
Fedt
6 g
Protein
15,9 g
Kulhydrater
Fremgangsmåde
Skær laksefileten i tynde skiver, krydr den med naturligt brygget sojasauce, og stil den på køl i ca. 30 minutter. Hak pære, skalotteløg og koriander fint. Hak de sojakrydrede lakseskiver fint, og bland pære, skalotteløg og koriander i. Smør friskost på blinierne, og fordel laksetataren herpå. Pynt med keta-kaviar og kørvel. Dryp et par dråber naturligt brygget sojasauce på lige før servering.
Opskrifts-ID: 424
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide