

Laksetatar
Samlet tid
45 min.
30 min. Marineringstid
15 min. Arbejdstid
Næringsindhold:536 kJ / 128 kcal
4,5 gFedt
6 gProtein
15,9 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Skær laksefileten i tynde skiver, krydr den med naturligt brygget sojasauce, og stil den på køl i ca. 30 minutter. Hak pære, skalotteløg og koriander fint. Hak de sojakrydrede lakseskiver fint, og bland pære, skalotteløg og koriander i. Smør friskost på blinierne, og fordel laksetataren herpå. Pynt med keta-kaviar og kørvel. Dryp et par dråber naturligt brygget sojasauce på lige før servering.
Opskrifts-ID: 424
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)















