Wokret med udonnudler, tofu og svampe
Wokret med udonnudler, tofu og svampe

Wokret med udonnudler, tofu og svampe

Samlet tid25 min.
10 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

Denne svamperet kombinerer europæisk indflydelse med asiatiske tilberedningsmetoder. Japanske udonnudler fuldender den sunde vegetariske ret. Du kan bruge en blanding af svampe, men en kombination af både asiatiske og europæiske svampe er ideel.

Ingredienser

2 Portioner

Tofu:

150 g
tofu
1 tsk.
honning
1 
fed hvidløg, hakket
80 ml
risvin
1 
kvist frisk timian

Svampe:

150 g
østershatte
150 g
champignoner
150 g
vilde svampe
150 g
asiatiske svampe (f.eks. enoki, shiitake, shimeji)
3 
fed hvidløg
1 
porre (kun den hvide del)
1 håndfuld
babyspinat
400 g
udonnudler
kviste frisk timian (valgfrit)
Stegeolie (f.eks. rapsolie)
Næringsindhold:2658 kJ / 635 kcal
18 gFedt
28 gProtein
98 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær tofuen i tern og læg dem i en skål. Tilsæt Kikkoman sojasauce, honning, hvidløg, risvin og timian. Bland det hele godt sammen.

Step 2

Skær svampene i ensartede stykker. Hak hvidløget fint, og skær porren i skiver.

Step 3

Opvarm en smule olie på en pande. Hæld væden fra tofuen, men sørg for at gemme marinaden. Steg tofuen på panden, indtil den er gyldenbrun. Fjern derefter tofuen fra panden.

Step 4

Opvarm panden igen, og steg svampene ved høj varme i 1-2 minutter, indtil de begynder at få farve. Tilsæt hvidløg og porre og steg det hele i 1 minut. Tilsæt spinat og tofu, og steg i yderligere 1 minut. Tilsæt derefter udonnudler, Kikkoman sojasauce og krydderurter og bland det hele godt sammen. Tilsæt den gemte marinade og steg alt i ca. 1 minut.

Step 5

Server den færdige ret på tallerkener.

Opskrifts-ID: 1390

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær tofuen i tern og læg dem i en skål. Tilsæt Kikkoman sojasauce, honning, hvidløg, risvin og timian. Bland det hele godt sammen.

Skær svampene i ensartede stykker. Hak hvidløget fint, og skær porren i skiver.

Opvarm en smule olie på en pande. Hæld væden fra tofuen, men sørg for at gemme marinaden. Steg tofuen på panden, indtil den er gyldenbrun. Fjern derefter tofuen fra panden.

Opvarm panden igen, og steg svampene ved høj varme i 1-2 minutter, indtil de begynder at få farve. Tilsæt hvidløg og porre og steg det hele i 1 minut. Tilsæt spinat og tofu, og steg i yderligere 1 minut. Tilsæt derefter udonnudler, Kikkoman sojasauce og krydderurter og bland det hele godt sammen. Tilsæt den gemte marinade og steg alt i ca. 1 minut.

Server den færdige ret på tallerkener.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.