Wokret med udonnudler, tofu og svampe
Denne svamperet kombinerer europæisk indflydelse med asiatiske tilberedningsmetoder. Japanske udonnudler fuldender den sunde vegetariske ret. Du kan bruge en blanding af svampe, men en kombination af både asiatiske og europæiske svampe er ideel.
Ingredienser
Tofu:
Svampe:
Fremgangsmåde
Step 1
Skær tofuen i tern og læg dem i en skål. Tilsæt Kikkoman sojasauce, honning, hvidløg, risvin og timian. Bland det hele godt sammen.
Step 2
Skær svampene i ensartede stykker. Hak hvidløget fint, og skær porren i skiver.
Step 3
Opvarm en smule olie på en pande. Hæld væden fra tofuen, men sørg for at gemme marinaden. Steg tofuen på panden, indtil den er gyldenbrun. Fjern derefter tofuen fra panden.
Step 4
Opvarm panden igen, og steg svampene ved høj varme i 1-2 minutter, indtil de begynder at få farve. Tilsæt hvidløg og porre og steg det hele i 1 minut. Tilsæt spinat og tofu, og steg i yderligere 1 minut. Tilsæt derefter udonnudler, Kikkoman sojasauce og krydderurter og bland det hele godt sammen. Tilsæt den gemte marinade og steg alt i ca. 1 minut.
Step 5
Server den færdige ret på tallerkener.
Opskrifts-ID: 1390
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide