

Pølser med ost og jalapenos
Denne ret med oste- og jalapenofyldte pølser i sprød bacon, glaseret med teriyaki BBQ-sauce med honning, er den perfekte blanding af salte og søde smagsnuancer.
Fremgangsmåde
Step 1

2 jalapenos – 50 g cheddar – 4 grillpølser – 100 g røget bacon i skiver
Skær de to jalapenos i lange strimler. Skær osten i stykker på størrelse med tændstikker. Rids pølserne på langs, uden at skære hele vejen igennem. Fyld ridserne med jalapeno og ost, og rul baconskiverne stramt omkring.
Step 2

4 spsk. sennep – 2 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – ½ tsk. honning – 1 tsk. revet ingefær – 1 spsk. ristede sesamfrø – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie
Bland sennep med Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning, honning, ingefær, sesamfrø og sesamolie i en skål.
Step 3

4 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning
Pensl pølserne med Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning. Steg dem på en varm grill på alle sider, indtil bacon og pølser er brunede. Server pølserne sammen med den rørte teriyaki-sennep.
Opskrifts-ID: 1443
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide