Pølser med ost og jalapenos
Pølser med ost og jalapenos

Pølser med ost og jalapenos

3 1 Bedømmelse
Samlet tid 40 min.
20 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Denne ret med oste- og jalapenofyldte pølser i sprød bacon, glaseret med teriyaki BBQ-sauce med honning, er den perfekte blanding af salte og søde smagsnuancer.

Ingredienser

2 Portioner
2 
jalapenos
50 g
cheddar
4 
grillpølser
100 g
røget bacon i skiver

Teriyakisennep:

4 spsk.
sennep
1 tsk.
revet ingefær
 ½ tsk.
honning
1 spsk.
ristede sesamfrø
Næringsindhold:4.254 kJ / 1.017 kcal
76 gFedt
43 gProtein
33 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2  jalapenos – 50 g cheddar – 4  grillpølser – 100 g røget bacon i skiver

Skær de to jalapenos i lange strimler. Skær osten i stykker på størrelse med tændstikker. Rids pølserne på langs, uden at skære hele vejen igennem. Fyld ridserne med jalapeno og ost, og rul baconskiverne stramt omkring.

Step 2

4 spsk. sennep – 2 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning ½ tsk. honning – 1 tsk. revet ingefær – 1 spsk. ristede sesamfrø – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie

Bland sennep med Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning, honning, ingefær, sesamfrø og sesamolie i en skål.

Step 3

4 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning

Pensl pølserne med Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning. Steg dem på en varm grill på alle sider, indtil bacon og pølser er brunede. Server pølserne sammen med den rørte teriyaki-sennep.

Opskrifts-ID: 1443

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 jalapenos – 50 g cheddar – 4 grillpølser – 100 g røget bacon i skiver

Skær de to jalapenos i lange strimler. Skær osten i stykker på størrelse med tændstikker. Rids pølserne på langs, uden at skære hele vejen igennem. Fyld ridserne med jalapeno og ost, og rul baconskiverne stramt omkring.

4 spsk. sennep – 2 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning ½ tsk. honning – 1 tsk. revet ingefær – 1 spsk. ristede sesamfrø – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie

Bland sennep med Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning, honning, ingefær, sesamfrø og sesamolie i en skål.

4 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning

Pensl pølserne med Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning. Steg dem på en varm grill på alle sider, indtil bacon og pølser er brunede. Server pølserne sammen med den rørte teriyaki-sennep.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.