Veganske vafler med græskar og gulerod med tempeh, serveret med svampe og spinat
Veganske vafler med græskar og gulerod med tempeh, serveret med svampe og spinat

Veganske vafler med græskar og gulerod med tempeh, serveret med svampe og spinat

Samlet tid35 min.
10 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid
15 min.Marineringstid

Nyd denne plantebaserede udgave af traditionelle vafler med disse veganske vafler med græskar og gulerod. De er perfekte til en solid og sund frokost med et krydret tempeh-element.

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
320 g
vegansk yoghurt naturel
120 ml
plantebaseret mælk
60 g
græskarpure
1 
gulerod
150 g
hvedemel
1 tsk.
bagepulver
100 g
tempeh
100 g
svampe
1 spsk.
sriracha
1 spsk.
brun farin
1 
fed hvidløg
100 g
spinat
Næringsindhold:2939 kJ / 702 kcal
20 gFedt
24 gProtein
97,7 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

320 g vegansk yoghurt naturel – 120 ml plantebaseret mælk – 60 g græskarpure – 1  gulerod – 150 g hvedemel – 1 tsk. bagepulver – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Riv guleroden. Bland yoghurt med plantemælk, græskarpure, gulerod, mel, bagepulver og Kikkoman sojasauce med mindre salt. 
Bag 2 eller 4 vafler af dejen (afhængigt af størrelsen på dit vaffeljern – hvis du bruger et stort vaffeljern, kan du bage 2 vafler af ingredienserne).  

Step 2

100 g tempeh – 100 g svampe – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. sriracha sauce – 1 ½  Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. brun farin

Skær tempeh i tern og skær svampene i kvarte. 
Bland Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha, 1 spsk. Kikkoman sesamolie og sukker i en skål. Mariner tempeh i blandingen i 15 minutter. 
Hæld den resterende ½ spsk. Kikkoman sesamolie på en pande. Tilsæt svampene og steg dem i 1 minut. Tilsæt tempeh sammen med marinaden og steg det hele i 3 minutter.  

Step 3

 ½ spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1  fed hvidløg – 100 g spinat –  ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Hak hvidløg og steg det sammen med spinat i Kikkoman sesamolie. Tilsæt Kikkoman sojasauce med mindre salt og bland det hele sammen. 

Step 4

Server svampe og tempeh med spinat oven på de færdige vafler. 

Tip:

Du kan også bruge cremet tofu i stedet for tempeh.

Opskrifts-ID: 1324

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

320 g vegansk yoghurt naturel – 120 ml plantebaseret mælk – 60 g græskarpure – 1 gulerod – 150 g hvedemel – 1 tsk. bagepulver – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Riv guleroden. Bland yoghurt med plantemælk, græskarpure, gulerod, mel, bagepulver og Kikkoman sojasauce med mindre salt. 
Bag 2 eller 4 vafler af dejen (afhængigt af størrelsen på dit vaffeljern – hvis du bruger et stort vaffeljern, kan du bage 2 vafler af ingredienserne).  

100 g tempeh – 100 g svampe – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. sriracha sauce – 1 ½ Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. brun farin

Skær tempeh i tern og skær svampene i kvarte. 
Bland Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha, 1 spsk. Kikkoman sesamolie og sukker i en skål. Mariner tempeh i blandingen i 15 minutter. 
Hæld den resterende ½ spsk. Kikkoman sesamolie på en pande. Tilsæt svampene og steg dem i 1 minut. Tilsæt tempeh sammen med marinaden og steg det hele i 3 minutter.  

½ spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 fed hvidløg – 100 g spinat – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Hak hvidløg og steg det sammen med spinat i Kikkoman sesamolie. Tilsæt Kikkoman sojasauce med mindre salt og bland det hele sammen. 

Server svampe og tempeh med spinat oven på de færdige vafler. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.