Veganske vafler med græskar og gulerod med tempeh, serveret med svampe og spinat
Nyd denne plantebaserede udgave af traditionelle vafler med disse veganske vafler med græskar og gulerod. De er perfekte til en solid og sund frokost med et krydret tempeh-element.
Fremgangsmåde
Step 1
320 g vegansk yoghurt naturel – 120 ml plantebaseret mælk – 60 g græskarpure – 1 gulerod – 150 g hvedemel – 1 tsk. bagepulver – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt
Riv guleroden. Bland yoghurt med plantemælk, græskarpure, gulerod, mel, bagepulver og Kikkoman sojasauce med mindre salt.
Bag 2 eller 4 vafler af dejen (afhængigt af størrelsen på dit vaffeljern – hvis du bruger et stort vaffeljern, kan du bage 2 vafler af ingredienserne).
Step 2
100 g tempeh – 100 g svampe – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 spsk. sriracha sauce – 1 ½ Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 spsk. brun farin
Skær tempeh i tern og skær svampene i kvarte.
Bland Kikkoman sojasauce med mindre salt, sriracha, 1 spsk. Kikkoman sesamolie og sukker i en skål. Mariner tempeh i blandingen i 15 minutter.
Hæld den resterende ½ spsk. Kikkoman sesamolie på en pande. Tilsæt svampene og steg dem i 1 minut. Tilsæt tempeh sammen med marinaden og steg det hele i 3 minutter.
Step 3
½ spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 fed hvidløg – 100 g spinat – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt
Hak hvidløg og steg det sammen med spinat i Kikkoman sesamolie. Tilsæt Kikkoman sojasauce med mindre salt og bland det hele sammen.
Step 4
Server svampe og tempeh med spinat oven på de færdige vafler.
Tip:
Du kan også bruge cremet tofu i stedet for tempeh.
Opskrifts-ID: 1324
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide